Какви любовници сте според зодията

141723
Какви любовници сте според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Зодиите разкриват голяма част от това какви сме, как се справяме в дадени ситуации и какви сме в различни области от живота. Жените понякога са като ЗАТВОРЕНИ книги и трудно можеш да разгадаеш какво се крие зад благата им усмивка и свенливия нрав. Мъжете от своя страна уж си казват всичко и накрая пак оставаме изненадани.

Ето какви са различните зодии в леглото:

Зодиите, които никога не биха простили изневяра

Изневярата е доста често срещана и никой не е застрахован, че няма да му изневерят. Всъщност изневярата не е проблем на определени поко...

Овен

Жената Овен е като леденото момиче от приказката. Не бива обаче да се заблуждавате - тази жена е страстна като тигрица и обича да доминира над мъжа. Бързо сменява мъжете

Мъжът Овен е много взискателен в леглото и не робува на консерватизма в семейното ложе. Може да бъде любвеобилен и много изобретателен. Той е истински "мачо" и не търпи да го поднасят.

Знаете ли, че: Леко потупване по челото кара Овните да потръпват от удоволствие.

4-те зодии мъже, които са верни до живот

3-те зодии, които не ги бива в леглото

Оказва се, че има и такова проучване, което доказва, че зодиите имат влияние и върху представянето ни в леглото. Има 3 зодии, за които...

Телец

Жената Телец са подвластни на планетата Венера и обичат много да флиртуват с представителите на силния пол. Ако се намира в компания с няколко мъже, тя не би пропуснала да изпрати сигнали на всеки един от тях. Загрява бавно, но е упорита и настойчива. Знае какво иска. Жените от тази зодия имат нежна кожа и обичат допира на коприна.

Мъжът Телец е напорист любовник, но може да бъде безкрайно търпелив и грижовен. Много представители на тази зодия започват отрано половия си живот и затова притежават богат опит. Често обаче са ограничени и тесногръди.

Знаете ли, че: Целувки по шията и дори леко ухапване ще накарат краката на Телеца да омекнат от щастие.

Близнаци

3-те зодии на които не им върви в любовта

Често говорим за онези късметлии, на които им върви в любовта и всичко е наред. Има обаче и хора, на които не им върви в любовта. Те пр...

Жената Близнаци е като харем - тя притежава половата енергия на 10 жени. Ала имайте предвид, че рядко се посвещава само на един мъж. Жената Близнак обича сладостите на любовта и не е склонна да бъде примерна и вярна съпруга. Обича неизчерпаемо въображение и постоянно експериментиране.

Мъжът Близнак е най-големият кавалер сред себеподобните си от всички зодии и може да уговори почти всяка жена само и само да бъде с нея.

Има репутацията на непоправим сваляч, защото обича тръпката от покоряването на недостижими жени. Чувствата му обаче могат да бъдат повърхностни, защото Близнакът е лишен от достатъчно постоянство и задълбоченост. Рядко може да остане верен на една жена за дълго време. Възможно е дори да ви изневерява с вашата приятелка.

Знаете ли, че: Прокарайте пръстите си по ръката на Близнака и кожата му ще настръхне. За още по-голям ефект го целунете по ухото и по врата. Гарантираме ви, че така ще подлудите всекиго от тази зодия.

ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЧЕТЕТЕ ТУК

Мръсната истина за всички зодии

Хороскопите се правят от хора, които искат само да ви угодят …Тази статия ще ви отвори очите за реалната астрология и за това ко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com