Кое е щастливото ви число според зодията

18693
Кое е щастливото ви число според зодията
Снимка: pixabay.com

За астрологията и нумерологията числата около нас са силно смислено натоварени и носят определена енергия. Всеки от нас може да открие щастливото си число, понеже то зависи от зодиакалния му знак.

Астролози и нумеролози са категорични, че трябва да знаем щастливото си число и да го използваме в ежедневието си, защото то може да ни помогне в преодоляването на различни усложнения.

Числата непрекъснато ви заобикалят и ако те не са вашите късметлийски, трябва да се освободите от тях, защото ви пречат и спъват развитието ви.

1 – Щастливото число на зодия Лъв

За Лъвовете единицата е щастливото им число, тъй като тя е символ на новото начало и на активността. Числото 1 е покровителствано от Слънцето, което в астрологията е планетата-управител на зодия Лъв. За тази зодия числото 1 е магнит за успеха, а 2 пречи на тяхното развитие.

2 – Щастливото число на зодия Рак

За Раците числото 2 носи любовта и сигурността, от която те имат нужда. Двойката ще им донесе късмет, ако я използват в ежедневието си. Зодия Рак трябва да избягват числото 1, защото то ще спъва развитието им.

3 – Щастливото число на зодия Овен и зодия Скорпион

Тъй като и двете зодии са покровителствани от Марс, за тях щастливото число е 3. За да имат развитие, Овните и Скорпионите трябва да се обградят от тройки – мобилния телефон, домашния адрес и да правят решителни крачки на 3-то число. Тройката е кодирана и в триъгълника, който може да се използва като талисман за дома.

4 – Щастливото число на зодия Близнаци и зодия Дева

Четворката е покровителствана от планетата Меркурий и носи енергията на знанието, науката и търговските умения. Четворките носят късмет на Близнаците и Девите и те трябва да се обградят с нея. Интересно е, че фаталното число 13 също е късметлийско за двете зодии.

5 – Щастливото число на зодия Стрелец

За Стрелеца числото 5 е щастливо особено, ако работата му е свързана с комуникация. Петиците засилват и по принцип големи късмет на огнената зодия. Идеалното късметлийско бижу за тях е звезда с 5 лъча.

Мечтана любов и БЕБЕ в живота на 2 зодии до края на ЕСЕНТА

Съвсем скоро животът ви ще се обърне в положителна насока. На някои от зодиите им е писано да им се сбъднат някои от най-смелите мечти...

6 – Щастливото число на зодия Телец и зодия Везни

Шестиците носят на Телците и Везните нужната хармония. Това число ще им донесе удовлетворение, особено ако се занимават с нещо, което обичат. Число 6 ще донесе успехи в любовта и в работата на двете зодии, ако се обградят с него.

7 – Щастливото число на зодия Козирог

Най-много късмет за Козирозите ще им донесе числото 7. Седмиците ще помогнат на представители на тази зодия да се справят по-лесно с трудностите. Седмицата ще им помогне и с приемането на съвети от приятели.

8 – Щастливото число на зодия Водолей

На тези ТРИ зодии тази ЕСЕН ще им се случи нещо НЕВЕРОЯТНО

Астролозите посочват, че тези зодии ще повярват отново, че любовта съществува, тъй като ще се влюбят до полуда. Ето кои са щастливите ...

Осмицата е символ на оригиналността и безкрайността, заради което е най-подходяща за зодия Водолей. Числото 8 ще помогне на Водолеите да бъдат винаги енергични и креативни. Представителите на тази зодия трябва да носят спираловидни елементи или бижута с това число за късмет.

9 – Щастливото число на зодия Риби

Деветките ще засилят по принцип силната интуиция на зодия Риби. Това число ще помогне на водната зодия да привлече късмета и любовта към себе си. Понеже деветките са символ на затворения кръг, зодия Риби трябва да избягват острите бижута и предмети.

 

източник: sanovnik.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com