Можем ли да отслабнем без да правим нищо?

2256
Можем ли да отслабнем без да правим нищо?
Снимка: iStock/Guliver

Повечето от нас, вярват, че единственият начин да отслабнат е само чрез спазване на строги хранителни режими или множество часове прекарани във фитнес залите. Нищо подобно! Може да получите желаните резултати ако спазвате следните 6 прости правила. По този начин ще се сдобиете с по-красива фигура и здраво тяло.

Спете достатъчно

Диетата, с която ще свалите до 3 кг за един уикенд

Винаги, когато започвате диета или режим, трябва да се консултирате с диетолог, за да каже дали е подходяща за вас и как би се отразила...

Знаем как изглеждаме и се чувстваме, когато не сме се наспали. Сънят е чудесно лекарство срещу стреса, който убива метаболизма ни. Няма нищо по-хубаво от един здрав сън. Това е най-простият, ефективният и приятен разбира се начин за бързо отслабване.

Пийте много вода

Няма човек, който да не е чувал колко полезно е пиенето на повече вода. И не говорим само в жегите, ами през цялата година. Тя ни стимулира, пречи за появата на бръчки, хидратира и наистина помага да отслабнете. Много хора започват деня си още като станат от сън, като изпият голяма чаша вода, за да събудят организма си.

Пийте кафе

Не капучино, лате или друго висококалорично и сладко кафе. Пийте обикновено черно кафе.  Кофеинът подтиска апетита и дава доста енергия, която пък ще ви стимулира да водите по-активен начин на живот.

Колко килограма трябва да тежите според ръста си?

Първо ще започнем с това, че тялото на всеки е много индивидуално и няма точна формула, по която можем да пресметнем колко трябва да те...

Приемайте повече протеин и фибри

Да, няма как да се отдаваме постоянно на сладки изкушения и нездравословна храна и да очакваме резултати. Все пак опитвайте се да правите диетата си максимално питателна и здравословна. Добавете към нея порция белтъчини и фибри при всяко хранене и ще се чувствате много по-добре, а също така и ще започнете да губите тегло.

Не хапвайте след 21:00 часа

Не е нужно да гладувате. Хапвайте си спокойно, но  нека за вас след 21:00 часа хладилника да бъде забранена зона. Не е нужно от стрес или скука винаги да поглеждате към кухнята с мисълта какво да си похапнете. Убедени сме,че има много по-полезни неща, които да правите, вместо да се тъпчете, лежейки пред телевизора.

Спрете алкохола

Диета за отслабване с плодове и зеленчуци (част II)

В продължение… Класическа диета вариант Най-твърдият сорт е класическата диета, при която са разрешени само зеленчуци и плодов...

Хубаво е през определен период от време да „рестартирате” организма си. Не казваме, че трябва да се откажете от алкохола завинаги. Достатъчно е просто да го спрете за месец, докато метаболизма ви се нормализира,а и това би била страхотна почивка за черния ви дроб.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com