Нестандартни идеи за съхранение на бижута

4093
Нестандартни идеи за съхранение на бижута
Снимка: iStock/Guliver

Коя жена не обича бижута? Разбира се, просто не е възможно да се намерят противници на бижутата. И колко трудно може да бъде намирането на правилните обеци или мъниста, ако не се съхраняват в перфектен ред. В днешната статия ви предлагаме няколко съвета за съхранение на бижута и бижутерия.

Стенни шкафове за бижута

Това е може би най-скъпият и луксозен начин за съхранение на бижута и в същото време - най-удобният. Всъщност в този случай абсолютно всички неща са на видно място, всеки чифт обеци има своя собствена клетка и те също са защитени от прах и мръсотия. Шкафовете за бижута могат да бъдат вградени в гардеробната система, да имат куки, просторни големи рафтове и малки чекмеджета, или да бъдат напълно плоски и да се скрият под голямо огледало - и следователно да бъдат напълно невидими и много удобни, тъй като няма да заемат ценно място.

Ето как да върнете блясъка на сребърните и златните си бижута

Как да върнете блясъка на среброто и златотоу дома? Много просто. Дори не се нуждаете от специални скъпи инструменти. Простите съставки...

Чекмеджета в скринове или гардероби

Същият принцип на организация като във вертикалните шкафове, но преместен в хоризонталната равнина. Можете да проектирате интериорните кутии за бижута предварително или да закупите подходящи организатори за различни бижута от магазина и да ги подредите в произволен ред. Също така можете да поръчате кутии с вградени пластмасови или дървени ограничители, след като изчислите необходимото пространство за декорации.

Съхранение на бижута в кутии и чинийки

Познаваме този метод дори от баби. От онези времена, когато всичко се съхраняваше или в кутии, или на чинийки в чекмеджетата на скрина. Изберете чаши или чинийки, закупени в различни страни като сувенири. Тогава всеки път ще си спомняте това или онова пътуване. Много е удобно да съхранявате гривни и колиета върху чинийки, защото те повтарят кръга по форма. Можете просто да закачите обеците по краищата на чашата - това също е просто и удобно.

Как да почистите среброто у дома?

Сребърните предмети и бижута с течение на годините натрупват мръсотия и губят блясъка си. За да ви предоставим най-добрите съвети, ние ...

Домашни организатори за бижута

Тази група подложки ще се хареса на креативни момичета, които обичат да правят всякакви занаяти със собствените си ръце. Има много възможности за създаване на стойки, но най-простата и достъпна версия е опцията с рамка за картина и решетка. Просто вземате мрежа или дантела, сложете я върху картон или шперплат, изпънете я здраво като платно и я приковавате към рамката. И организаторът за бижута е готов - всяка дупка в решетката е дупка за съхранение на обеци.

Стенни начини за съхранение на бижута

Този метод е най-подходящ за мъниста и висулки, които могат да се заплитат, когато са в хоризонтално положение. Всичко е изключително просто - закачете платно /може дървено например/ към стената, на който закачате куки, които могат да се добавят или сменят при необходимост. Този метод е прост и достъпен, както и удобен и компактен, тъй като не заема много място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com