Тези 4 зодии го обичат грубо в леглото

30648
Тези 4 зодии го обичат грубо в леглото

И вие ли сте от тях? Грубият секс може да се разбира по различни начини от всяка зодия. Ако вие го свързвате с целувки и нежни прегръдки, то това е романтика за някоя от другите зодии.

За тези зодии грубият секс се свързва главно с обсипването на половинката с любов. Нека разберем какво още обичат те под завивките.

5-те най-горещи зодии, които завладяват мъжете

Има жени, които само с един поглед успяват да покорят мъжете около себе си. Дали с горещо тяло, интелигентност или силна сексуална аура...

Овен

Овенът обича динамиката и състезателният харектер. Дори под завивките, е готов за една луда надпревара. Така че, когато започне да му доскучава, ще опита да повиши темпото. За този представител на зодията, сексът е най-добрия метод за сближаване. Така че, не се срамувайте да говорите за това с него, споделяйте най-интимните си фантазии и опитвайте нови неща. Овенът ще бъде все по-обладан от вас. Както при всички други и при тях има едно голямо Ако. Трябва да бъдат сигурни, че са единствените, в противен случай всички отношения с тях приключват.

Дева

Прекарват голяма част от времето си в грижа за близките си и за себе си. Така че, когато става дума за секс, обичат да правят необичайни, неща, които никога не биха направили. Готови са да изпробват нови неща, но винаги първо трябва да ги одобрят. Не рискувайте с нещо ново без тяхното позволение. Не обичат да напускат комфортната си среда, за това трудно се приспособяват към грубостите. Свикнат ли веднъж с нежното захапване и пляскането, няма да можете да се спасите от ентусиазма им.

Дългоочакваното предложение тази седмица за тези 3 зодии

Всички очакват да получат това, което искат от много дълго време. Мечтите се сбъдват и борбата приключва тази седмица за тези три зодии...

Скорпион

Всеки, който го познава, знае много добре, че за него няма граници. Може да го прави и по двата начина, но определено го предпочита грубо. За него страстта е много по-важна от любовта, за това предпочита по-дълбоките връзка със сексуалния си партньор. Ако искате да опитате нещо ново със Скорпионът, той никога няма да ви накара да се чувствате зле, а ще насърчи приключенския ви дух.

Стрелец

Могат да бъдат груби в леглото само, ако те преценят. Правят всичко по собствено желание и не можете и да ги накарате по никакъв начин. Не са почитатели на разнообразието, но биха опитали от всичко поне по веднъж. Новостите в леглото ги възбуждат и ги карат да се чувстват като съвсем друг човек. Ако имате късмета, някоя от новостите да им се хареса, ще получите най-грубото и диво изживяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com