Това са 10-тe думи, които привличат късмета като магнит

30072
Това са 10-тe думи, които привличат късмета като магнит
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора определено са галеници на съдбата и притежават голям късмет. При други обаче той все бяга, някак се изплъзва и рядко идва в живота им. Как да привлече късмета? Затова има най-различни начини според суеверия и народни поверия. Всички знаем за огромната сила на мисълта и думите, които изричаме ежедневно. В тях трябва да има позитивизъм. За целта има някои думи, които привличат късмета в живота и които е хубаво да бъдат част от вашето ежедневие. Използвайте ги по-често, за да привлечете благополучието на своя страна.

Късмет – самият той. Говорете за него, викайте го, заредете думата с положителна мисъл. Повярвайте в късмета си и когато говорите за него, го правете в сегашно време. Така той ще се появи в живота ви.

Здраве – най-важното. Не слушайте и не говорете за болести, оплаквания, негативизми, които не ви влияят добре. Заменете ги с положителни утвърждения, мисли и думи. Повтаряйте, че сте здрав и благодарете за това.

Щастие – красива дума и състояние, към което всеки се стреми. Всеки ден полагайте усилия да постигнете своето щастие и изричайте думата на глас. Вярвайте в щастието, вярвайте и че вече сте щастливи, само така наистина ще бъдете.

Благодаря – благодарността е една от най-силните думи и нагласи, които бихте могли да имате към собствения си живот. Късметът определено ще ви се усмихне, ако благодарите искрено за онова, което имате в живота си.

Надежда – тя ви  дава сили да продължавате напред. Винаги използвайте тази дума, когато ви предстои нещо важно. Надявайте се и бъдете сигурни, че нещата ще се случат така, както желаете.

Любов – всеки я търси и иска. Най-важна обаче е любовта към себе си, затова на първо място изразявайте обич и внимание към самите вас. Показвайте обичта си към близките си хора, изричайте я на глас. Така животът ви ще бъде изпълнен с любов и късмет.

Благополучие – тази дума сама по себе си значи да получите благо. Включете я в речника си и пожелавайте благополучие на близките и познати. Доброто намерение ще донесе този дар в живота ви.

Успех – за да го имате в живота си, го викайте по-често. Бъдете с нагласата, че всичките ви начинания ще се окажат успешни. И те ще бъдат такива.

Увереност – бъдете уверени в себе си и в собствените си възможности. Тогава късметът ще дойде при вас и ще ви помогне да вършите задачите си лесно, с успех и желаните резултати. Винаги вярвайте в себе си.

Доверие – трябва да се доверите на живота и Вселената, да знаете, че те готвят най-доброто за вас. Повтаряйте си го, изкажете го и на глас. Не се съмнявайте и скоро ще се убедите, че това е истина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com