Уважаеми жени, НИКОГА не се влюбвайте в тези 5 типа мъже

5963
Уважаеми жени, НИКОГА не се влюбвайте в тези 5 типа мъже
Снимка: iStock

Ако изпитвате затруднения с откриването на правилната половинка и не ви върви в любовта, то най-вероятно винаги избирате от типовете мъже, които просто не могат да създадат сериозна връзка.

Има различни начини, по които да ги разпознаем навреме, преди да сме се влюбили в тях. Знайте, че не можете да промените такъв мъж, затова е добре просто да се оттеглите и да потърсите щастието на друго място. Нека видим кои са мъжете, не успяващи да се преборят с демоните си и да бъдат в здравословна връзка:

Да се изпотиш от пръв поглед. Разкриха механизма на влюбването

Мнозина смятат, че копирането на езика на тялото при първа среща е сигурен знак за интерес от партньора. Изследователи от Нидерландия о...

Мамино синче

Майката наистина е най-важната жена в живота на един човек, но всяко нещо трябва да си има граници. Не може да промените никога мъжа, който е силно привързан към майка си и слуша всяка нейна дума. Тя ще е постоянно покрай вас и ще се намесва във вашите взаимоотношения. Съветваме ви да си спестите целия този стрес и при първата индикация, която няма да е и трудно откриваме, за синчето на мама – просто се отдръпнете.

Мъжът, който никога не е имал сериозна връзка

Някои мъже просто не се чувстват достатъчно уверени в себе си, за да поемат по пътя на сериозните отношения. Когато усетят, че нещата тръгват в тази посока, просто изчезват. Ако той ви е казал, че няма намерение да се обвърже сериозно, не си мислете, че се прави на недостъпен, повярвайте му и ако не сте съгласни с това положение – прекратете контактите си с него. Дори и да ви харесва, той не е способен да ви даде любовта и отношението, което заслужавате.

Плейбоят

Вижте какво се случва с мозъка ни, когато сме влюбени

Любовта е не само психологическа реакция, но и физиологична. Освен това е толкова могъщо чувство, че поведението на влюбения може да се...

Ако даден мъж се слави с много момичета зад гърба си и постоянно флиртува с нови – вие място тям нямате, особено пък ако мислите, че може да го промените и да го превърнете в сериозен и лоялен. Винаги ще се съмнявате в него, ще ревнувате и няма да знаете дали не излиза с още няколко момичета заедно с вас. Заслужавате ли подобно отношение?

Нарцистичният мъж

Ако усетите, че човекът до вас има много самочувствие и направо проявява нарцистични черти – знайте, че връзката с него ще е доста трудна, дори невъзможна. Те никога няма да преглътнат егото и гордостта си, винаги ще сте на второ място и ще трябва да се съобразявате с всичките му прищявки. Те буквално могат да съсипят психиката ви.

Мъжът, който все няма време за вас

Никога не вярвайте, че някой няма време за вас. Този човек просто си измисля различни оправдания, за да не се видите. Това трябва да ви показва, че не сте му приоритет и не бива да се унижавате заради човек, който не ви цени.

Ето кои знаци ни подсказват, че е възможно да сме влюбени в най-добрия си приятел

Не е истина, че приятелството между противоположните полове е невъзможно. Напротив, възможно е! Но също така е възможно в един момент о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com