Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 21 – 25 ЮНИ

18430
Зодиите, които са обречени на страдание през  тази седмица, 21 – 25 ЮНИ
Снимка: iStock/Guliver

Ето, че и новата седмица стартира. Какво обаче е приготвила тя за зодиакалните знаци? Някои от тях ще се радват на късмет, щастлив семеен живот, неочаквани приходи и още куп положителни неща. Други обаче ще тънат в мисли и ще се чудят как да поправят случилото се, така че съвсем скоро да се измъкнат от неприятната ситуация, в която се намират.

За съжаление това са ето тези зодии:

Близнаци

На Близнаците никак няма да им е весело през новата седмица. Макар работата им да е свързана с общуване с много хора, те няма да имат желание за разговори. Ще им бъде трудно да скрият болката пред събеседниците си и това истински ще ги тревожи.

На представителите на зодията им предстои да се изправят пред разочарование, свързано с финанси. Те ще изпитват истинско затруднение в погасяването на дълговете си и това няма да остане скрито, защото колкото и да не желаят, трябва да поискат помощ от приятел.

Водолей

Макар Водолеите обикновено да изглеждат привидно щастливи, те не винаги са в зоната си на комфорт. Често слагат маската с усмихнато лице, но понякога душата им плаче. Новата седмица се очертава да бъде доста угрижена за представителите на зодията.

Дневен любовен хороскоп за 21 ЮНИ

Овен Зодия Овен ще се радва на внимание от своята половинка. Нежните създания ще се чувстват като принцеси, а мъжете Овни ще бъдат оце...

Как различните знаци на зодиака се борят със стреса

Те ще трябва да се справят със здравословен проблем или ще им се наложи да обгрижват друг човек, който се нуждае от тях. Неговото състояние истински ще ги безпокои и пряко ще рефлектира върху настроението им и желанието да се веселят.

Скорпион

Скорпионите напоследък инвестират твърде много в собственото си развитие, но за съжаление не успяват да видят резултатите, които искат. През седмицата им предстои да си зададат не малко въпроси, свързани точно с това. Ще се питат къде грешат и какво всъщност могат да направят по въпроса, така че това да се промени и то час по-скоро.

Не се чувстват привлекателни, което за представителите на зодията си е истински проблем. Време е да помислят малко повече за себе си и какво всъщност могат да променят, така че да коригират това.

Късметче според зодията за тази седмица, 21 – 25 ЮНИ

Дали пък тази седмица не е подготвила повече щастливи моменти за представителите на зодиакалните знаци?! Тръпнете ли в очакване да разб...

Лъв

На Лъвовете ще им се наложи тази седмица да се срещнат с човек, който силно ненавиждат. Именно това ще ги накара да се чувстват не просто неловко, но и тревожно. Много е вероятно помежду им да пламне скандал, който всъщност представителите на зодията се опитват да избегнат.

Това са най-дразнещите зодии

Това ги очаква тези 4 зодии. Седмицата съвсем няма да бъде приятна за тях, но пък добрата новина е, че всичко в този живот е временно. Ако днес сме извън зоната си на комфорт, то в утрешния ден е много вероятно да се чувстваме истински щастливи и доволни от случващото се покрай нас.

Стискаме ви палци тъгата много скоро да премине и отново да дишате спокойно, а животът ви да се подреди така, както мечтаете!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com