Рускиня безплатно в Албена за виза №100 000

4296
Рускиня безплатно в Албена за виза №100 000

Българското посолство в Москва издаде тази сутрин 100-хилядната виза от началото на годината. На специална церемония посланик Бойко Коцев връчи юбилейния документ за пътуване на Анжелика Кабанова от Москва. Тя беше наградена и с едноседмична почивка на българското Черноморие, съобщи БНР, цитирано от Стандарт нюз.
 
"Това е много хубав и неочакван подарък. За първи път ще съм в България, като целта ни е лечението на моя 8-годишен син. Много се надявам вашите планински курорти да ни помогнат", каза Кабанова. Тя ще прекара със сина си близо 2 месеца в Сандански и Велинград, а после и една седмица в Албена.

Според консулската ни служба в Москва, към момента ръстът на руските туристи спрямо миналата година е 13%, като прогнозата е за увеличение от 27 до 30% до края на годината.

Най-много пътуваме в чужбина на екскурзии

Пътуванията на български граждани в чужбина през април 2012 г. са 332.0 хил., или със 7.8% повече oтколкото през март и с 3.8% под ре...

Дневно вече се издават по около 5000 визи. Наскоро бяха открити български визови центрове в Иркутск и Уфа, а до края на този месец документи за пътуване ще се подават и в новите изнесени центрове в Хабаровск и във Владивосток.

Редактор: Яна Баярова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика