Байерн без Левандовски срещу Дортмунд без Холанд: битката на 3-тия срещу 4-тия

1402
Байерн без Левандовски срещу Дортмунд без Холанд: битката на 3-тия срещу 4-тия
Снимка: Getty Images

Деветият кръг в германската Бундеслига ще ни направи свидетели на едно от най-дългоочакваните дербита в местния футбол - Борусия Дортмунд срещу Байерн Мюнхен. Този сблъсък между тях обаче ще бъде малко по-различен в сравнение с тези от последните години, тъй като през лятото двата гранда се разделиха с водещите си голмайстори - Ерлинг Холанд и Роберт Левандовски.

Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен поглеждат към върха в Бундеслигата

Това със сигурност е допринесло за факта, че към момента никой от двата тима не заема някое от първите две места във временното подреждане в първенството, въпреки че вече има изиграни осем мача. Любопитното е, че Байерн и Борусия са с еднакъв брой точки - по 15.

Коефициентът на efbet за това Байерн да прибави още три точки след мача е 1,70, докато ставката за успех в полза на домакина Борусия Дортмунд е 4,50. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,80. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 8-и октомври, от 19:30 часа българско време.

Байерн Мюнхен се намира в серия от осем поредни победи над този съперник във всички турнири, като тя стартира през 2019 година. Резултатността в това дерби обаче си остава убийствена, като съперниците са в серия от шест поредни мача, в които неизменно се стига до гол/гол (в тези шест мача са вкарани... 24 гола - средно по четири на мач).

Ще си спретнат ли Байерн и Борусия голово зрелище?

Коефициентът на efbet за над 5,5 попадения в този мач между тези съперници е 5,40, докато за под 2,5 гола е 3,25. Съответно ставката за това и Борусия Дортмунд, и Байерн Мюнхен да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,45, докато за няма гол/гол е 2,90.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com