Байерн си свърши работата в Шампионска лига, сега ще гради предколеден аванс в Бундеслигата

3373
Байерн си свърши работата в Шампионска лига, сега ще гради предколеден аванс в Бундеслигата
Снимка: Getty Images

 

След "класиката" за самочувствие срещу Барселона немският гранд Байерн Мюнхен се завръща в надпреварата в Бундеслигата, където днес посреща Майнц в мач от 15-ия кръг в първенството. До коледните и новогодишните празници остават три мача в немския шампионат, а в тях баварците ще се опитат да увеличат преднината си на върха в класирането.

В момента Байерн е лидер в Бундеслигата с актив от 34 точки, след като в предишния кръг победи прекия си конкурент за титлата Борусия Дортмунд, който се нарежда втори с 30 пункта. Сега баварската машина ще опита да прегази и Майнц, който е седми в подреждането с 21 точки и победи Волфсбург с 3:0 в последния кръг.

Майнц ще опита отново да шокира Байерн

Майнц определено може да влезе със самочувствие срещу шампиона на Германия, след като през пролетта победи Байерн с 2:1. Победата на Майнц сложи край на серия от седем поредни победи на баварците над този съперник. За днешния двубой efbet дава 1.24 коефициент за победа на Байерн, 7.50 за равенство и 11.25 за победа на Майнц.

След 14 изиграни мача Байерн има 11 победи, 1 равенство и 2 загуби. Тимът очаквано е с най-силната атака в първенството с отбелязани 45 попадения, но в защитен план два тима могат да се похвалят с по-малко допуснати голове - един от тях е Майнц, който е с 14 инкасирани попадения срещу 15 за Байерн. efbet предлага 1.33 коефициент за над 2,5 гола в мача и 3.70 за под 2,5 гола.

Борусия Дортмунд ще търси път обратно към победите

Двубоят между Байерн и Майнц е с начален час 16.30 българско време, а по същото време своя мач от кръг ще изиграе и Борусия Дортмунд. "Жълто-черните" ще опитат да се завърнат на победния път след загубата от Байерн, като гостуват на 10-ия в подреждането Бохум, който е в серия от две поредни победи. Коефициентът за победа на Борусия е 1.52, равенството е котирано на 5.25, а за победа на Бохум efbet предлага 6.00 коефициент.

БАЙЕРН МЮНХЕН И БОРУСИЯ (ДОРТМУНД) СЕ ОКАЗАХА ИЗОСТАВАЩИ, НО САМО ЕДИНИЯТ УСПЯ ДА ПОБЕДИ В БУНДЕСЛИГАТА

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com