Барселона и Левандовски започват в Ла Лига срещу тим с 2 поредни победи над каталунците

2356
Барселона и Левандовски започват в Ла Лига срещу тим с 2 поредни победи над каталунците
Снимка: GettyImages

Испанската Ла Лига е поредното от топ 5 първенствата на Европа, в което футболът на най-високо ниво се подновява. Както е известно, през този сезон това се случва по-рано поради факта, че за първи път в историята Световното първенство в Катар ще се проведе през зимата.

Барса и Левандовски дебютират за сезона в Ла Лига

Ще бъде изключително любопитно да се проследи как ще се справят Барселона и новият супернападател на отбора Роберт Левандовски. Каталунците минаха от едната крайност до друтата през миналата кампания, а голяма заслуга за това има клубната легенда Шави. Докъде е стигнал той обаче?

Коефициентът на efbet Барселона да запише успех в първия си мач за новия сезон е 1,22, докато ставката за поражение на каталунците и съответно победа за Райо Валекано е 15,00. Пазарът за равенство е оценен на 7,60. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 13-и август, от 22:00 часа българско време на "Камп Ноу".

Любопитен за отбелязване е фактът, че всъщност Райо се намира в серия от две поредни победи над този съперник, макар и в двата случая да става въпрос за минимални такива с по 1:0. И резултатността, и знакът за успех обаче са изключения за това съперничество. Ако не броим тези две срещи, Барселона е в дълга поредица от победи над Райо, а в последните години неведнъж му вкарва по 5+ гола.

Ще се стигне ли до ново голово зрелище между Барселона и Райо Валекано?

Коефициентът на efbet за това в нов двубой между тези съперници да има над 5,5 попадения е 7,20, докато за под 2,5 гола е 2,75. Съответно ставката за това и Барселона, и Райо Валекано да съумеят да се разпишат е 2,20, докато за няма гол/гол е 1,75.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

БАРСЕЛОНА С ФАЛСТАРТ В ЛА ЛИГА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com