Барселона казва "чао" на Шампионска лига, а Ливърпул, Тотнъм и Наполи скачат "на кръв"

2888
Барселона казва "чао" на Шампионска лига, а Ливърпул, Тотнъм и Наполи скачат "на кръв"
Снимка: Getty Images

Испанският гранд Барселона излиза за последния си мач в Шампионска лига за този сезон, след като в началото на 2023 година ще продължи в Лига Европа. Каталунците се сбогуват поне временно с най-престижния европейски клубен турнир тази вечер, в която гостуват на Виктория Пилзен. Двата тима се изправят един срещу друг в Чехия днес от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на Шави и компания е 1,40, докато за победа на домакините е 7,80 (равенството е със ставка 5,60).

Ливърпул и Наполи в свиреп сблъсък в Шампионска лига

Безспорно дербито на кръга (предвид и залога) противопоставя Ливърпул и Наполи, които ще влязат в пряк спор за първата позиция в групата. Италианският тим обаче има доста сериозно предимство спрямо англичаните, тъй води с три точки, а при равен актив се гледат директните сблъсъци - първият мач между тези два тима бе спечелен от неаполитанците с 4:1.

Коефициентът за това този път Ливърпул да си отмъсти и да грабне успеха е 1,99, докато за нова победа на сметката на италианския гранд, който се представя превъзходно и в Серия А, ставката е 3,80. Съответно пазарът за равенство пък е оценен на 4,30.

Ще постигне ли Тотнъм задължителното в Шампионска Лига?

А групата, в която Тотнъм трябваше на всяка цена да спечели първото място, се оказа една от най-заплетените. "Шпорите" са лидер с 8 точки и се изправят срещу последния Олимпик Марсилия (6 точки), като Спортинг Лисабон и Айнтрахт Фанкфурт са съответно на второ и трето място с по седем пункта. Коефициентът на efbet Тотнъм да спечели мача си, а с това и групата, е 2,50, докато за победа за домакините от Франция е 3,05. Равенството е оценено на 3,65.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com