"Червените дяволи" не се отказват от първото място: ще ползват "дракони" за транспорт

1597
"Червените дяволи" не се отказват от първото място: ще ползват "дракони" за транспорт
Снимка: Getty Images

Наближава Световното първенство по футбол в Катар, което се очаква с огромен интерес и което за първи път в историята ще се състои през зимата (поради температурите в страната-домакин през тази година). Около месец и половина преди това обаче ще станат ясни победителите в груповата фаза на третото издание на Лигата на нациите.

Белгия ще опита да изпревари Нидерландия в Лигата на нациите с фотофиниш

Любопитна е групата, събрала Нидерландия (лидер с 10 точки), Белгия (втора със 7 точки), Полша (трета с 4 точки) и Уелс (последна с едва един пункт). Всичко ще приключи така, както започна - с дерби между Белгия и Нидерландия. Но преди това обаче ще разберем с какъв залог ще бъде то, тъй като първо Белгия посреща Уелс в опит да запази шансовете си за първото място, докато Нидерландия излиза за успех срещу Полша, който ще му гарантира до голяма степен първата позиция.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Белгия е 1,38, докато ставката за победа на сметката на "драконите" е 8,60. Пазарът за равенство пък е оценен на 5,00. Двубоят между двата тима ще се състои в четвъртък, 22-ри септември, от 21:45 часа българско време в Белгия.

Двата отбора се изправят доста често един срещу друг в последните години. Ако погледнем само последните им четири срещи - от четвъртфинала на Европейското първенство през 2016 до световните квалификации и попадането в една група на Лигата на нациите, то ще забележим, че във всяка от тях е имало гол/гол (а в половината от тях и над 3,5 попадения).

Ще си спретнат ли Белгия и Уелс голово зрелище в Лигата на нациите?

Коефициентът на efbet за това и в този им дуел да има над 3,5 попадения е 3,05, докато за под 2,5 гола е 2,10. Съответно ставката за това и Белгия, и Уелс да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,20, докато за няма гол/гол е 1,74.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com