"Дяволи" и "шахматисти" с шанс за поправителен преди титаничния дуел на Мондиал 2022

2932
"Дяволи" и "шахматисти" с шанс за поправителен преди титаничния дуел на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

Завъртяха се всички отбори и първият кръг от груповата фаза на Световното първенство по футбол 2022 измина. Идва ред на втория, който ще даде шанс на отборите или да затвърдят успехите си и да направят финална крачка към елиминациите, или да пропаднат още повече и евентуално да се простят с мечтите за нещо повече на този голям форум в Катар. В група F именно Хърватия е такъв тим.

Хърватия няма право на втора поредна грешка на Мондиал 2022

Коефициентът на efbet за втори пореден двубой, в който финалистът от Световното първенство през 2018 година да не съумее да стигне до победата и да загуби от Канада е 3,45, докато ставката за първа победа на "шахматистите" на Световното е 2,25. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,40. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 27-и ноември, от 18:00 часа българско време.

Точно три часа преди старта на този дуел ще станем свидетели и на другия мач от групата. Там неубедилият с играта си срещу "кленовите листа" звезден отбор на Белгия ще потърси втора поредна победа, изправяйки се срещу Мароко, който остави много приятни впечатления при равенството срещу Хърватия. "Червените дяволи" ще трябва да се реваншират за своята играв първата среща, когато като по чудо не получиха гол от Канада.

Белгия в опита да повтори резултата, но не и играта на Мондиал 2022

Коефициентът на efbet за нова победа на Кевин де Бройне и компания, която ще им гарантира мястото на 1/8-финалите, е 2,05. Ставката пък за това този път африканската страна да успее да спечели 3-те точки и да изненада "червените дяволи" е 4,10. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,45.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com