Дни след драмата и 6-те гола: Ливърпул и Лестър в нов, още по-важен сблъсък

8507
Дни след драмата и 6-те гола: Ливърпул и Лестър в нов, още по-важен сблъсък
Снимка: Getty Images

Преди по-малко от седмица (в сряда - 22 декември) Ливърпул и Лестър си дадоха зрелищен сблъсък за Купата на Лигата. "Лисиците" на два пъти имаха преднина от две попадения, но гол в последните секунди ги попари и след 3:3 в редовното време изходът бе решен след изпълнения на дузпи.

Ливърпул спечели и се класира за полуфиналите, въпреки че бе с резервния си състав. Сега Юрген Клоп и Брендън Роджърс отново се изправят един срещу друг в още по-важен мач, тъй като борбата във Висшата лига е ожесточена. Коефициентът на efbet мърсисайдци да спечелят и да се върнат на победния път (след равенството с Тотнъм в последния им шампионатен мач) е 1,39, докато за успех на Лестър е 7,25 (равенството пък е оценено на 6,00). Двата тима се изправят един срещу друг във вторник (28 декември) от 22:00 часа българско време.

Ливърпул и Лестър са орисани да си вкарват

Ливърпул може и да спечели срещата им отпреди дни, но последният сблъсък в шампионата отиде в полза на Лестър. "Лисиците" спечелиха с 3:1 точно на този стадион, на който ще се играе и сегашният мач. В пет поредни двубоя от всички турнири между тях са вкарани над два гола (общо 20 попадения - средно по четири на среща).

Освен това в седем от последните им девет директни мача неизменно и двата тима се разписват. Коефициентът на efbet и този път това да се случи е 1,61, докато за няма гол/гол е 2,55. Ставката за над 4,5 попадения пък е 3,30, докато за под 2,5 е 3,35.

Както по традиция, головата опасност от състава на Юрген Клоп ще дебне от не едно и две места. Коефициентите за това някой измежду Мохамед Салах, Диого Жота, Садио Мане и Роберто Фирмино да открие резултата са съответно 4,40, 5,60, 7,20 и 6,40.

ПОЛУЧИ ЛИ СЕ ИЗНЕНАДА И ПОСТРАДАХА ЛИ АМБИЦИИТЕ НА ЛИВЪРПУЛ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Тотнъм продължава с наваксването и борбата за топ 4 във Висшата лига

По-рано през деня столичният Тотнъм продължава битката си за топ 4 след непредвиденото прекъсване и отлагането на няколко срещи заради коронавируса. "Шпорите" гостуват на Саутхемптън, който вече разочарова един лондонски тим, борещ се за топ 4 (3:2 над Уест Хям).

Двата тима излизат един срещу друг в 17:00 часа българско време във вторник (28 декември). Коефициентът на efbet за трети пореден успех във всички турнири за Тотнъм е 2,15, докато за победа в полза на Саутхемптън е 3,60 (равенството е оценено също на 3,60).

ОТНЕ ЛИ САУТХЕМПТЪН ТРИТЕ ТОЧКИ ОТ ТОТНЪМ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com