efbet съветник: Единични срещу множествени залози - плюсове и минуси

5119
efbet съветник: Единични срещу множествени залози - плюсове и минуси
Снимка: Архив

Вън от всякакво съмнение, че футболът не само е най-обичаният и гледан спорт, но и този, към който любителите на спортни залози се обръщат най-често. Причината за това обаче не се крие само и единствено във факта, че е най-масовият спорт.

Футболът е един от спортовете, в които запалянкото има най-богата палитра от избор на пазари, на които може да се позове. Различни състезания и турнири, но и много, много различни пазари. Ако има бонуси, доста по-вероятно е те също да бъдат свързани с футбола, преди това да се случи и с някой друг спорт (евентуално).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пълно ревю на efbet - струва ли си букмейкърът?

Дилемата пред потребителя: Единичен или комбиниран залог

Една от най-големите дилеми пред всеки, който е решил да опита късмета и/или знанията си, за да достигне до потенциална печалба, е дали да постави своя залог само на един мач, или да се довери на комбинация от няколко - така нареченият "акумулатор" (множествен залог или, иначе казано, фиш). Разбира се, в efbet и двете опции са налични.

Единичните залози са по-често предпочитани от хората, които тепърва прохождат в спортните залози (има и изключения, разбира се, като например тези, които слагат много пари на нетолкова голям коефициент с цел по-сигурна печалба), тъй като им носят повече сигурност. Дали това е така обаче е съвсем различен въпрос. 

Плюсове и минуси на единичните залози

Познатият залог, печелившият фиш и съответно получената сума не зависят от изходите на няколко срещи, което неминуемо вдига математически шанса за успех. Съответно шансът да се спечели единичен залог е по-голям от този да бъде познат комбиниран такъв.

Разбира се, когато рискът е по-голям, тогава и потенциалната печалба се увеличава... стремглаво. Иначе казано - ако искате с малка сума да потърсите голяма печалба, то тогава комбинираните залози са за вас - но никога не забравяйте, че шансът за "печеливш залог" с всяко добавено събитие става все по-малък и по-малък. 

Тръпка и скорост с виртуални спортове: какво предлага efbet?

Голяма част от любителите на спортните залози нямат търпението и нервите да чакат час или два, за да научат крайния изход от дадено спо...

Опитът и знанията обаче не са достатъчни, тъй като когато се очаква развръзката от няколко срещи, то тогава ролята, която късметът играе, също е значително по-голяма. Независимо колко добре подбрани са събитията и колко са добри познанията ви върху футболната игра, възможностите "нещо да се обърка" са безгранични. 

Ако формирате комбиниран залог, който се оказва печеливш, то тогава печалбата ще бъде доста по-голяма от единичен такъв. Логиката е проста - колкото повече мачове/пазари са вкарани в един комбиниран залог, толкова по-голяма би била потенциалната печалба, тъй като умножаването на всички коефициенти изстрелва сумата нагоре.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Печеливш фиш с 10 хиляди коефициент изуми всички

Плюсове и минуси на единичните залози 

Малко са минусите в единичните залози, но един от малкото е и много голям - липсата на възможност за голяма печалба. Единичните прогнози предизвикват по-високи залози от страна на потребителите, особено тези, които не търсят просто тръпката и забавлението от спортните залози, но да си докарват допълнителни доходи (това никога не е добра идея). 

Опитните в залаганията обаче предпочитат именно този тип залози. Те предоставят по-малък риск от комбинациите, което увеличава възможността за печалба. Единично събитие е по-лесно да бъде проучено в дълбочина, отколкото колонка от 10 мача, която е просто "стрелба на сляпо", независимо колко внимателно сте подбрали пазарите. 

Това ли е най-великият печеливш залог в историята?? 28+ хиляди коефициент!

Все още не са изминали и два месеца от началото на 2022 година, а светът на спортните залози може да се похвали с най-великия залог не ...

Най-големите "акули" в бранша рядко издават тайните си, но в основата на тяхната игра има две правила - играе се едно събитие и се търсят пазари, подценени от букмейкъри и носещи дивидент на залагащия. Разбира се, търси се и пазар, чийто коефициент е много висок - подобни високи коефициенти предлага именно efbet. 

Най-важният фактор в залозите 

Никога не забравяйте, че хазартът, и в частност, спортните залози, трябва винаги да бъдат за забавление. Факт е, че има хора, които могат да печелят от залози на спорт, но за тях това е като пълен работен ден и постоянно наблюдават стотици събития и търсят предимството спрямо букмейкърите. В световен мащаб такива хора са изключителна рядкост, а по-често срещаните "играчи" са тези, които губят, ядосват се и губят още повече. Не бъдете от тях и оставете спортните залози в графата "забавление", а не в тази за "допълнителни доходи. 

efbet подкрепя отговорния хазарт и всеки, който има проблеми с хазарта, може да се обърне към компанията за помощ. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как да изградим успешна банка за залози

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com