Голямото дерби на Манчестър: ролите на Давид и Голиат напълно се размениха

3925
Голямото дерби на Манчестър: ролите на Давид и Голиат напълно се размениха
Снимка: Getty Images

Отново идва време за голямото дерби на Манчестър, което противопоставя Юнайтед срещу Сити. И ако през миналия век, както и през началото на този "червените дяволи" бяха големият хегемон в града, то от години насам "гражданите" се представят далеч по-силно в сравнение със съперника си и печелят много повече трофеи. Сякаш този период стана най-осезаем след раздялата на Юнайтед със сър Алекс Фъргюсън.

Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити: дербито на кръга във Висшата лига

Коефициентът на efbet все пак "дяволите" да се върнат към онези времена и да спечелят на у дома на "Олд Трафорд" голямото дерби е 4,40, докато ставката за успех в полза на Ерлинг Холанд и компания е 1,83. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,00. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 14-и януари, от 14:30 часа българско време.

В последните пет двубоя между градските съперници, всеки от тях от Висшата лига, Манчестър Сити е спечелил четири от срещите, докато Юнайтед е победил в една - като няма равенство в нито един случай. Последният двубой бе особено зрелищен - 6:3 за "гражданите". Във въпросния период в едва два от случаите се е стигало до гол/гол, а общият брой отбелязани попадения за петте мача е 20, което прави средно по четири на мач (само в последните два двубоя са паднали цели 14 попадения)!

Ще си спретнат ли Юнайтед и Сити ново голово шоу във Висшата лига?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 4,5 попадения в срещата е 5,00, докато за под 2,5 гола в мача е 2,30. Съответно ставката за това и Манчестър Юнайтед, и Манчестър Сити да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,68, докато за няма гол/гол е 2,30.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com