Горещото дерби на Пловдив: Локомотив приема Ботев в мач на задължителната победа

2739
Горещото дерби на Пловдив: Локомотив приема Ботев в мач на задължителната победа
Снимка: Botevplovdiv

Пловдивските грандове Локомотив и Ботев влизат за пореден път в ожесточено съперничество един срещу друг, а трите точки са просто задължителни и за двата тима - равенството би било самоубийствено. От едната страна са "смърфовете", които са на шеста позиция с 13 точки. Проблемът за тях е, че в последните две срещи са спечелили едва една точка и нов резултат, различен от успех, по всяка вероятност ще ги изкара от топ 6.

Локо Пд - Ботев Пд: единият ще пробва да "закопа" другия

И от другата страна е Ботев Пловдив. "Канарчетата" трудно биха могли да стартират по-неуспешно, като за момента само Пирин и Спартак Варна са с по-лоши показатели. Ботев заема незавидното 14-о място с едва четири точки от седем мача.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Локомотив Пловдив е 2,55, докато ставката за победа за гостите от Ботев Пловдив е 2,95. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,40. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 3-ти септември, от 20:30 часа българско време.

В последните пет директни срещи между пловдивските съперници "канарчетата" имат леко преимущество. Те са спечелили два двубоя, загубили са един, а останалите два мача са завършили при равенство. Въпросният успех за Локо обаче е с историческото 6:0. За сравнение - в останалите четири срещи са вкарани общо седем попадения от двата тима. Само в два от тези пет мача се е стигало до гол/гол.

Ще си спретнат ли Локо Пловдив и Ботев Пловдив голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това попаденията в тази среща да са над 2,5 е 2,20, докато за под 2,5 гола е 1,73. Съответно ставката за това и Локомотив Пловдив, и Ботев Пловдив да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,94, като за няма гол/гол показателят е същият - 1,94.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ДВА ОТМЕНЕНИ ГОЛА - КАКВО СТАНА В ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com