Интер атакува топ 4 на Серия А - ще опита да бие и измести друг тим оттам

2364
Интер атакува топ 4 на Серия А - ще опита да бие и измести друг тим оттам
Снимка: Getty Images

Интер ще опита да си върне шампионския трон в италианската Серия А, след като през миналия сезон му бе отнет от градския кръвен съперник Милан. През тази кампания "нерадзурите" стартираха с четири успеха и две загуби, което им отрежда шестото място във временното класиране с 12 точки.

Интер се насочва към топ 4 в Серия А - но има тежко изпитание

В седмия кръг победата тях е задължителна не само заради точките, но и поради факта, че се изправят срещу отбор, който поне засега попада в топ 4 - Удинезе. Тимът има с точка повече от шампионите от сезон 2020/21, като се намира в отлична форма - стартира с две равенства, а сега е записал четири пореди победи, сред които личат тези над Фиорентина и Рома.

Коефициентът на efbet Удинезе да вземе още един скалп и да зарадва привържениците си у дома е 3,95, докато ставката за успех в полза на гостите от Милано е 1,95. Пазарът за равенство е оценен на 3,95. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 18-и септември, от 13:30 часа българско време.

В последните пет двубоя от това съперничество Интер може да се похвали, че е спечелил четири сблъсъка и не е загубил нито един. Равенството е нулево, като само в общо два от тези пет мача са реализирани над 2,5 попадения. Трябва да се отбележи обаче, че в единия случай става въпрос за разгромен успех с 5:1 в полза на Интер, макар и той да дойде на "Джузепе Меаца".

Ще си спретнат ли Удинезе и Интер голово зрелище в Серия А?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 4,5 попадения в срещата е 5,00, докато за под 2,5 гола в мача е 2,30. Съответно ставката за това и Удинезе, и Интер да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,65, докато за няма гол/гол е 2,35.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com