Кой ще спечели Шампионска лига: Шампионът Реал отново аутсайдер, фаворит за трофея е...

3325
Кой ще спечели Шампионска лига: Шампионът Реал отново аутсайдер, фаворит за трофея е...
Снимка: Getty Images

Месец и половина след триумфа на Реал Мадрид в Шампионска лига вниманието на феновете отново се насочва към най-силния европейски клубен турнир. Предварителните кръгове от квалификациите вече започнаха, а в тях участва и българският шампион Лудогорец.

Мнозина се питат: може ли Реал Мадрид отново да спечели Шампионска лига и да донесе 15-и трофей от надпреварата в богатата си клубна витрина. И през този сезон обаче, както и през миналия, "кралете" са в ролята на аутсайдер и се нареждат едва пети по шансове да вдигнат Ушатата.

Реал Мадрид не е фаворит за трофея в Шампионска лига

Ако погледнем към коефициентите на efbet, то ще видим, че за победа на Реал Мадрид в Шампионска лига ставката е 12.00. Пред "лос бланкос" има други четири клуба, които са оценявани с по-големи шансове да спечелят Шампионска лига през сезон 2022/23...

С най-големи шансове за трофея в Шампионска лига през новия сезон е шампионът на Англия Манчестър Сити, който никога досега не е печелил надпреварата. За триумф на "гражданите" в Шампионска лига efbet дава 3.65 коефициент.

Манчестър Сити и Ливърпул с най-големи шансове за триумф в Шампионска лига

Вторият тим с най-големи шансове да спечели надпреварата е миналогодишният финалист Ливърпул, който е печелил Шампионска лига шест пъти в клубната си история. Коефициентът на efbet за Ливърпул е 5.80. На трето място идва френският шампион Пари Сен Жермен, за който ставката да спечели Шампионска лига е 6.60. 

За Байерн Мюнхен да спечели Шампионска лига efbet дава 8.00 коефициент, докато за Челси и Барселона ставките са съответно 14.00 и 16.00. Всички пазари за победител в Шампионска лига ще откриете в дългосрочните събития на сайта на efbet.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com