Левски посреща най-дълго задържалия се на върха в efbet Лига тим за сезона

3238
Левски посреща най-дълго задържалия се на върха в efbet Лига тим за сезона
Снимка: Levski.bg

В 16-ия кръг от българската efbet Лига Левски приема у дома ЦСКА 1948. "Сините" са в серия от три поредни двубоя без успех и определено ще искат да сложат край на тази поредица. Две от тези загуби са срещу софийски тимове, а сега им предстои нов такъв, и то срещу отбора, който се задържа най-дълго на върха в класирането до момента. Към момента Любослав Пенев и компания са трети с 31 точки от 15 мача, докато Станимир Стоилов и неговите момчета заемат петата позиция с 26 пункта и 13 изиграни мача.

ЦСКА 1948 ще опита отново да победи Левски в efbet Лига

Коефициентът на efbet за край на негативната серия и победа за Левски е 2,15, докато успех на сметката на ЦСКА 1948 е със ставка 3,75. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,45. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 29-и октомври, от 17:30 часа.

Двата тима играха един срещу друг и в първия кръг, като тогава ЦСКА 1948 спечели с минималното 1:0. Това обаче е единственият успех за "червените" в последните пет двубоя срещу този опонент, като в останалите четири са записали две поражения и две равенства. Във всички тези срещи ЦСКА 1948 не успя да се разпише. В два от случаите пък "сините" също не съумяха и мачовете завършваха без голове.

Ще си спретнат ли Левски и ЦСКА 1948 голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това в този случай да има над 2,5 попадения в сблъсъка е 2,10, докато за под 2,5 гола в двубоя е 1,79. Съответно ставката за това и футболистите на Станимир Стоилов, и тези на Любослав Пенев да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,97, докато за няма гол/гол е 1,92.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com