Лидерът във Висшата лига започва участието си... в Лига Европа

1572
Лидерът във Висшата лига започва участието си... в Лига Европа
Снимка: Getty Images

Изненадващо или не, но лидер в английската Висша лига, която според мнозина е най-силното клубно първенство в света, е отборът на Арсенал, който до миналия кръг бе единственият отбор без поражение в елита на Англия. По ирония на съдбата обаче един от очертаващите се претенденти за титлата във Висшата лига не е част от Шампионска лига.

Арсенал започва участието си в Лига Европа

Така "артилеристите" ще имат своите европейски вечери, но в четвъртък. Стартът в груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир за футболистите на Микел Артета е срещу швейцарския Цюрих, като се очаква младият специалист да даде почивка на някои от своите титуляри.

Коефициентът на efbet въпреки това лондонският тим да спечели сблъсъка е 1,30, докато ставката за успех в полза на Цюрих е 9,20. Пазарът за равенство пък е оценен на 6,00. Двубоят между двата отбора ще се състои в четвъртък, 8-и септември, от 19:45 часа българско време. Мачът е в Швейцария.

Двата отбора не са се срещали нито веднъж до този момент в историята и това ще бъде първи техен сблъсък. И английския тим, и швейцарския участват в мачове със сериозна резултатност напоследък. В последните два мача на Цюрих са паднали девет попадения. Головете в последните две срещи на Арсенал пък са общо седем.

Ще си спретнат ли Арсенал и Цюрих голово зрелище в Лига Европа?

Коефициентът на efbet отново двубой на тези два отбора да има над 3,5 попадения е 2,25, докато за под 2,5 гола е 2,75. Съответно ставката за това и Цюрих, и Арсенал да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,91, докато за няма гол/гол е 1,98.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

АРСЕНАЛ С МИНИМАЛНА, НО ЦЕННА ПОБЕДА - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com