Ливърпул търси формата си, но идва голямо дерби срещу кръвен враг

4346
Ливърпул търси формата си, но идва голямо дерби срещу кръвен враг
Снимка: Getty Images

Английският гранд Ливърпул участва в историческа и гладиаторска битка с Манчестър Сити за титлата през миналата кампания, като борбата продължи буквално до последния кръг, в който драмата също бе пълна в мачовете и на двата тима. През този сезон "гражданите" до голяма степен задържаха нивото, но при мърсисайдци се забелязва лек спад.

Ливърпул набира сила във Висшата лига: време е за мърсисайдско дерби с Евертън

Това доведе дотам, че тимът да има едва две точки след първите три кръга. Все пак към момента Ливърпул е в серия от две поредни победи, след като в последния кръг инфарктно обърна Нюкасъл и спечели с 2:1 с гол в последните секунди. Сега обаче за Юрген Клоп и компания предстои дерби срещу кръвен съперник (Евертън), което е повече от задължително за спечелване.

Коефициентът на efbet за това Ливърпул да спечели мърсисайдското дерби е 1,43, докато ставката за успех в полза на Евертън е 7,60. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,20. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 3-ти септември, от 14:30 часа българско време. Домакини са "карамелите".

Футболистите на Юрген Клоп са спечелили последните два сблъсъка срещу градския им съперник, но ако погледнем към последните им пет срещи, ще забележим, че предимството им не е толкова голямо. Те имат въпросните две победи, две равенства и една загуба. Във въпросните пет мача са реализирани 13 попадения. Само в един от случаите се е стигнало до гол/гол, като впечатление прави и едно нулево равенство между двата тима.

Ще си спретнат ли Ливърпул и Евертън голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това в тази среща между градските съперници да има над 2,5 попадения е 1,60, докато за под 2,5 гола е 2,45. Съответно ставката за това и Ливърпул, и Евертън да съумеят да си реализират по поне едно попадение във вратите е 1,86, докато за няма гол/гол ставката е 2,05.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ОТМЕНЕН ГОЛ, ЧЕТИРИ ГРЕДИ И ВРАТАРСКИ ГЕРОЙСТВА В ДЕРБИТО НА МЪРСИСАЙД - КАКВО СЕ СЛУЧИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com