Лудогорец и ЦСКА 1948 влизат в жесток дуел с една мисъл: върха в efbet Лига

3983
Лудогорец и ЦСКА 1948 влизат в жесток дуел с една мисъл: върха в efbet Лига
Снимка: Ludogorets.com

Шампионът в българския футбол за последните 11 години Лудогорец се е понесъл към това и през този сезон да оглави класирането в efbet Лига. За целта обаче разградчани трябва да спечелят дербито в 18-ия кръг, което ги противопоставя срещу друг тим от челото - ЦСКА 1948. Двата тима към момента са разделени от три точки, но трябва да се отбележи, че "орлите" са с два мача по-малко.

Лудогорец и ЦСКА 1948 се целят във върха в efbet Лига

Коефициентът на efbet за това Лудогорец да победи и изравни по точки софийския отбор е 1,70, докато ставката за това Любослав Пенев и компания да запишат безценна победа е 5,40. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,10. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 13-и ноември, от 17:30 часа на "Хювефарма Арена" в Разград.

Изненадващо или не, но хегемонът в родния футбол за последните години има само една победа в последните четири сблъсъка срещу този опонент. В тях ЦСКА 1948 е стигнал до успеха на два пъти. Във въпросния период в два от случаите се е стигало до гол/гол, а общо за четирите срещи са отбелязани 13 попадения, което прави средно по над три на двубой.

Ще си спретнат ли Лудогорец и ЦСКА 1948 голово шоу в efbet Лига?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 3,5 попадения в двубой между тези тимове е 3,55, докато за под 2,5 гола е 1,88. Съответно ставката за това и Лудогорец, и ЦСКА 1948 да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,86.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com