Мачът на истината за потъващия Челси: дерби определя съдбата му в Шампионска лига

1525
Мачът на истината за потъващия Челси: дерби определя съдбата му в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

Носителят на трофея от Шампионска лига за сезон 2020/21 Челси не е далеч от това сензационно да отпадне още в груповата фаза на тазгодишното издание на най-престижния европейски клубен турнир. "Сините" от Лондон стартираха кошмарно и все още нямат победа след първите им два мача, а тепърва им предстои дуел срещу поне на хартия най-силния съперник в групата.

Челси хваща последния влак, но той минава през Милан

Челси приема на "Стамфорд Бридж" Милан, който е лидер с четири точки. Лондончани, които имат само един пункт, ще се нуждаят от трите точки на всяка цена, като те определено им отварят отново вратите не само към класиране към елиминациите, но и директно към първото място.

Коефициентът на efbet именно това да се случи и англичаните да спечелят е 1,72, докато ставката за пореден пирон в ковчега на Челси и успех за Милан е 4,90. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,95. Двубоят между двата тима ще се състои в сряда, 5-и октомври, от 22:00 часа българско време.

Двата отбора не са се срещали в официален двубой през този век. Въпреки това имат четири срещи, част от приятелски турнири през летата. Във въпросните мачове Челси има преимущество и е спечелил три от тях срещу само един успех за италианците. В две от срещите се е стигало до гол/гол и до над 2,5 попадения, докато останалите два дуела са били "по-тихи".

Ще си спретнат ли Челси и Милан голово зрелище в Шампионска лига?

Коефициентът на efbet и в този случай да има под 2,5 попадения в мача им е 2,00, докато за над 2,5 гола е 1,88. Съответно ставката за това и Челси, и Милан да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,89, докато за няма гол/гол е 2,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com