Ман Юнайтед срещу Арсенал: сблъсък на грандовете, страдащи по липсата на Шампионска лига

3792
Ман Юнайтед срещу Арсенал: сблъсък на грандовете, страдащи по липсата на Шампионска лига
Снимка: Getty Images

Конкуренцията в английската Висша лига винаги е била ожесточена за всяко място и това неизменно оставя грандове извън топ 4 в края на всеки сезон. А това в повечето случаи означава и без футбол в Шампионска лига. През миналата кампания недостатъчно добри игри показаха Манчестър Юнайтед и Арсенал, които са големите липсващи в най-престижния европейски клубен турнир през тази кампаниня.

Юнайтед и Арсенал оформят едно от дербитата на кръга във Висшата лига

За Юнайтед се знаеше няколко седмици преди края на сезона, но Арсенал изтърва мястото си в топ 4 по изключително наивен начин. Всичко това обаче е оставено назад и двата отбора ще направят всичко възможно, за да не се стигне до подобно развръзка и през този сезон. А сега има предстои директно дерби.

Коефициентът на efbet сблъсъкът да бъде спечелен от Манчестър Юнайтед е 2,70, докато ставката за успех на Арсенал е 2,65. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,65. Двата тима се изправят един срещу друг на "Олд Трафорд" в неделя, 4-ти септември, от 18:30 часа българско време.

В последните пет срещи от това съперничество Арсенал има солидно преимущество. "Артилеристите" са спечелили три от въпросните двубои, "червените дяволи" са грабнали трите точки само веднъж, а един от мачовете им е завършил при равен резултат.

В тези пет сблъсъка са реализирани общо 12 попадения, като е важно да се отбележи, че осем от тях са само в последните две срещи. До гол/гол пък се е стигало едва два пъти - логично, става въпрос за въпросните два мача с повече попадения.

Ще си спретнат ли Манчестър Юнайтед и Арсенал голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това тази среща да е подобна на последните две и двата тима да си вкарат над 3,5 попадения е 2,75, докато за под 2,5 гола е 2,20. Съответно ставката за това и Манчестър Юнайтед, и Арсенал да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,61, докато за няма гол/гол е 2,45.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД НАБИРА СКОРОСТ! ДЕБЮТЕН ГОЛ НА АНТОНИ И ИЗБУХВАНЕ НА РАШФОРД - КАКВО СТАНА В ДЕРБИТО, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com