Мъри търси първи шампионатен успех с Левски срещу най-трудния съперник - Лудогорец

2859
Мъри търси първи шампионатен успех с Левски срещу най-трудния съперник - Лудогорец
Снимка: БГНЕС

Безспорно най-интригуващият двубой от 10-ия кръг в българската efbet Лига е този между Левски и шампиона Лудогорец. Двата отбора излизат един срещу друг в неделя, 3 октомври, от 20:15 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Орлите" са поразклатени, след като имат едва две победи в последните си пет двубоя във всички турнири (+ две загуби и едно равенство), но въпреки това са лидер в класирането в първенството, записвайки едно поражение (от Славия) и само победи. При "сините" от София пък се забелязва подем при новия старши треньор Станимир Стоилов, но той трябва да бъде потвърден и чрез резултати, а такива към момента липсват. Специалистът все още търси първия успех в шампионата след завръщането си (две равенства и загуба до момента в първенството) и ще опита да го стори срещу възможно най-трудния на хартия съперник - шампионът. efbet предлага атрактивен коефициент от 5,75 за това да се случи, докато за успех в полза на Лудогорец е 1,70 (равенството е оценено на 3,95). Трябва да се отбележи, че Левски се намира в серия от четири поредни поражения от този съперник и общо седемнадесет поредни мача без успех в редовното време (последният датира от 13 август 2016 година).

Станимир Стоилов: Зимната селекция ще е изцяло със свободни агенти

"Не искам да разхищаваме средства - всички футболисти в зимната селекция ще са свободни агенти. Искаме да създадем конкуренция с цел да...

Любопитното е, че при последните четири срещи между тях се забелязват само два резултата - или 3:0 в полза на "орлите", или 1:0 за тях. efbet предлага коефициент от 11,25 за нов класически успех в полза на първенеца, както и от 6,25 за минимален триумф с 1:0 за разградчани.

В шест поредни двубоя от всички турнири не се случва така, че и двата отбора да отбележат (последно се осъществи на 18 май 2019 година - 1:1). Евентуален залог на това серията да продължи след този уикенд и да достигне седем ще се умножи по 1,90, ако се окаже вярна прогноза. Обратното (двата отбора да отбележат) пък е с коефициент 2,05.

Все пак Левски съумява да отбележи поне едно попадение в шест от последните си седем двубоя във всички турнири. Ако това се случи и този път, едва ли шампионите ще останат безучастни, което е предпоставка за зрелище. efbet предлага коефициент от над 2,00 за залог на опцията над 2,5 гола в мача. Поставена сума на обратното (под 2,5 гола в мача) пък би била умножена по 1,90, ако се окаже верен залогът.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

20-годишен пред трансфер в Левски?

20-годишния албанец Реди Каса е пред трансфер в Левски. Играчът в момента се подвизава с екипа на Септември София и е вкарал 5 гола в 8...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com