Наранен Левски ще опита да "замени" Европа със Суперкупата, но Лудогорец е с други планове

3111
Наранен Левски ще опита да "замени" Европа със Суперкупата, но Лудогорец е с други планове
Снимка: Levski.bg

Изминаха няколко седмици от старта на новия сезон в българската efbet Лига, а турнирът за Купата на България все още не е започнал. Дойде време обаче за директен спор за трофей. А именно - финалът за Суперкупата на България, противопоставящ отборите на Лудогорец, в ролята му на шампион, и Левски, в ролята му на носител на купата на страната.

Лудогорец - Левски: кой ще грабне Суперкупата на България?

Изглежда сякаш успехът е далеч по-важен за привържениците на "сините", отколкото за тези на "орлите", тъй като през този сезон вече изживяха разочарование, отпадайки от европейските клубни турнири от непретенциозния състав на Хамрун Спартанс, въпреки че се оттеглиха с гол преднина след първата среща, в която дори бяха гости.

Коефициентът на efbet Лудогорец да спечели в редовното време е 1,90. Именно разградчани са фаворит за спечелването на трофея. Те се представят на приливи и отливи от началото на сезона, но резултатите им са солидни. Влязоха в груповата фаза на Лига Европа, а в родния шампионат са на второ място с 16 точки от шест мача - един пункт по-малко от лидера ЦСКА 1948, който обаче е с две срещи повече.

Ставката пък за това Левски не просто да грабне трофея, но да го спечели още в редовното време е 3,90. "Сините" може и да отпаднаха болезнено от европейските клубни турнири, но в родния шампионат са почти безгрешни. Те стъпиха накрива в първия кръг и допуснаха поражение от лидера във временното подреждане ЦСКА 1948, но след това спечелиха всички следващи двубои - четири на брой, което им отрежда седмото място към момента с 12 точки от пет срещи.

Ще приключи ли финалът за Суперкупата Лудогорец - Левски в редовното време?

Както е известно, ако двата отбора не се победят в редовното време, то ще се стигне до две продължения от по 15 минути всяко. Ако и след тях не бъде излъчен победител, развръзката ще дойде след изпълнения на дузпи. Коефициентът на efbet сблъсъкът да поеме в подобна посока и мачът да завърши наравно в редовното време е 3,75.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ОЩЕ: Драма с дузпи донесе на Лудогорец шеста Суперкупа на България

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com