Новак и специалист по Х-ове ще опитат да объркат сметките на Челси и Ман Сити

5547
Новак и специалист по Х-ове ще опитат да объркат сметките на Челси и Ман Сити
Снимка: Manchester City/Manchester City FC via Getty Images

Английските грандове Манчестър Сити и Челси продължават днес битката за титлата във Висшата лига, където "гражданите" са лидери, но "сините" дебнат от задни позиции и са готови да се възползват от всяка грешка. Сити се изправя срещу новака в елита на Англия Брентфорд, докато Челси посреща "специалиста" по равенства Брайтън.

Шампионът на Англия ще търси десета поредна победа във Висшата лига срещу Брентфорд, който пък загуби от Брайтън в последния кръг, а преди това бе отстранен от Челси за Купата на Лигата. efbet предлага 1.19 коефициент за победа на Сити, 8.40 за равенство и 18.00 за победа на Брентфорд.

Ще разкъса ли Манчестър Сити приличната отбрана на Брентфорд?

Тимът на Брентфорд е с втората най-силна отбрана във втората половина на таблицата във Висшата лига - 24 допуснати гола, но за 17 изиграни мача - с два по-малко от останалите. Манчестър Сити пък е с най-силната отбрана въобще в първенството - 12 инкасирани попадения, а след головата фиеста срещу Лестър изравни Ливърпул по отбелязани голове. Коефициентът за над 2,5 гола е 1.47, а за под 2,5 гола - 2.90.

НАПРАВИ ЛИ ГРЕШКА МАНЧЕСТЪР СИТИ ИЛИ ПОБЕДИ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Челси ще излиза от кризата срещу коварен съперник

Що се отнася до Челси, тимът спечели трудно визитата си на Астън Вила в последния кръг и излезе от серията от две поредни равенства в първенството. Възпитаниците на Томас Тухел нямат право на повече грешки, ако искат да запазят шансове за титлата на Острова.

На пътя на "сините" обаче е Брайтън, който има цели осем равенства през сезона, а сред тях са и мачове с Ливърпул и Арсенал. efbet дава 1.45 коефициент за победа на Челси, 4.80 за равенство и 7.80 за победа на Брайтън. Последната среща между тези два отбора, изиграна през април тази година, завърши без победител - 0:0.

Челси е стабилен и в атака, и в защита, като е отбелязал 42 гола и е допуснал 13. Брайтън също може да се похвали със стабилна отбрана, след като тимът е допуснал само 17 гола - за сметка на само 16 отбелязани попадения. efbet предлага 1.86 коефициент за над 2,5 гола в мача, докато за под 2,5 гола ставката е 2.05.

ПОЛУЧИ ЛИ СЕ ДРАМА В КРАЯ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com