Обновен и (почти) непобедим Левски с опит за перфектен завършек на 2021 година

3482
Обновен и (почти) непобедим Левски с опит за перфектен завършек на 2021 година
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

Дойде време за последния по предварителната програма 19-и кръг в българската efbet Лига. След него по-голямата част от отборите у нас ще са изиграли последните си мачове за 2021 година и ще се насочат към зимната подготовка. А несъмнено един от най-интригуващите сблъсъци противопоставя Берое и Левски.

Левски продължава възхода при Мъри Стоилов

В Стара Загора "сините" ще опитат да продължат възхода си. Те нямат загуба в пет поредни мача в шампионата, което ги изкачи до седмото място с 25 точки. Точно едно надолу е съперникът им, който е с пункт по-малко. Заралии имат само един успех в най-скорошните четири срещи, което ги отдалечи от върха. Двата тима излизат един срещу друг в неделя (12 декември) от 16:30 часа.

В последните пет двубоя от първенството те са напълно равностойни (по два успеха и един мач наравно), но ако се върнем още по-назад, преди тези срещи Берое бе в серия от цели четири победи над "сините", две от които - у дома. Коефициентът на efbet за нов триумф за домакините и добър завършек за тях за годината след кошмарната серия е 2,20, докато за победа в полза на Левски е 3,60 (равенството е оценено на 3,45).

Двата тима обичат да си отбелязват голове, като за последните им десет двубоя във всички турнири има само два случая, в които не успяват да отбележат поне три попадения общо. А от тях само при единия случай не са се разписали и двата отбора. Коефициентът за над 2,5 попадения и в тази среща е 2,45, а съответно за под 2,5 гола в мача - 1,65. Ставката за това и двата тима да отбележат попадения при срещата им пък е 2,15 (и съответно 1,80 за няма гол/гол).

Берое - Левски без голове?

Двубой между Левски и Берое не е завършвал без голове при резултат 0:0 в 13 случая във всички турнири, като последният път, при който тяхна среща приключи така, бе на 3 март 2018 година, като любопитното е, че тогава това им бе втори пореден директен двубой с този резултат. Коефициентът на efbet тенденцията в последните години да се наруши и "зелени" и "сини" да завършат при точен резултат 0:0 този път е 7,80.

ПОПАРЕН ЛИ ОСТАНА ЛЕВСКИ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com