"Орлите" ще опитат да пренесат полета от efbet Лига в Лига Европа и да накълват "вълците"

1266
"Орлите" ще опитат да пренесат полета от efbet Лига в Лига Европа и да накълват "вълците"
Снимка: Getty Images

Българският шампион Лудогорец се завръща към ангажиментите си в Лига Европа, след като преди дни победи основния си конкурент за титлата в родната efbet Лига. "Орлите" ще се надяват на нов безценен успех в рамките на тази седмица, този път в групите на европейските клубни турнири. Разградчани се изправят срещу ХИК Хелзинки, след като преди седмица завършиха наравно 1:1 с финландците, като ще се надяват и на нова загуба на Рома от Бетис, за да увеличат преднината си от една точка пред основния конкурент за второто място.

Лудогорец в опит №2 да бие ХИК Хелзинки в Лига Европа

Коефициентът на efbet за това този път Лудогорец да стори това, което не съумя преди седмица, и да победи, е 1,57, докато ставката за успех в полза на гостите е 5,80. Пазарът за равенство е оценен на 4,40. Двата отбора се изправят един срещу друг в четвъртък, 13-и октомври, от 22:00 часа на стадион "Хювефарма Арена" в Разград.

Едва ли е изненада за някого фактът, че мачът между тези опоненти бе първи в тяхното съперничество. В него се стигна до гол/гол, но в крайна сметка общият брой попадения в срещата остана под 2,5. Тогава "орлите" откриха още в десетата минута, но финландците изравниха десет минути след началото на второто полувреме, а до края не паднаха още голове.

Ще си спретне ли Лудогорец голово шоу в Лига Европа?

Коефициентът на efbet и в този случай попаденията между тях да са под 2,5 е 2,15, докато за над 2,5 гола в срещата е 1,74. Ставката пък за това и Лудогорец, и ХИК Хелзинки да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,86, докато за няма гол/гол е 1,99.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com