Пак постарому: Ливърпул се дъни, Сити и Холанд "преподават" - но докога?

4273
Пак постарому: Ливърпул се дъни, Сити и Холанд "преподават" - но докога?
Снимка: Getty Images

След победата на Ливърпул над Манчестър Сити и последвалия го успех над Уест Хям феновете на мърсисайдци започнаха да вярват, че обратът на сезона започва. Още в следващия кръг обаче бе допусната неочаквана загуба от последния в класирането Нотингам Форест, който записа едва втория си успех в шампионата от старта на сезона. Сити пък бързо се завърна на победния път и надделя над Брайтън, задълбочавайки кризата при "чайките".

Ще се стабилизира ли Ливърпул във Висшата лига?

Коефициентът на efbet за това Ливърпул да се върне на победния път още в сегашния кръг и да победи Лийдс е 1,35, докато ставката за победа в полза на гостите е 8,40. Пазарът за равенство пък е оценен на 6,20. Двата тима се изправят един срещу друг в Ливърпул в събота, 29-и октомври, от 21:45 часа българско време.

Малко над седем часа по-рано пък е двубоят и за Манчестър Сити, който въпреки добрата си форма така и не може да завземе върха в английската Висша лига. "Гражданите" на Пеп Гуардиола са втори във временното подреждане, като имат 26 точки от 11 мача. С два пункта повече пък е лидерът Арсенал, който до момента не е печелил само в два случая - последният от които през миналия уикенд след равенство 1:1 срещу Саутхемптън.

Ще успее ли Сити да измести Арсенал от върха във Висшата лига?

Коефициентът на efbet за това Сити да спечели отново, надявайки се Арсенал да загуби и така "гражданите" да се качат на върха, е 1,29, докато ставката за победа в полза на Лестър е 10,00. Пазарът за равенство между "лисиците" и актуалния шампион е оценен на 6,60.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com