"Подводница", "чукове" и "виолетки" ще спасяват честта на Лигата на конференциите

1200
"Подводница", "чукове" и "виолетки" ще спасяват честта на Лигата на конференциите
Снимка: Getty Images

Време е за старта на второто издание на груповата фаза на най-новия европейски клубен турнир - Лигата на конференциите. Той е трети по сила и мнозина го пренебрегват и подценяват. Победител в първото му издание се превърна отборът на Рома, като Жозе Моуриньо стана и единственият треньор с поне по един трофей от трите най-силни европейски клубни първенства.

Започва груповата фаза в Лигата на конференциите

През тази година няма да има български участник, какъвто имахме през миналия сезон. Някои от имената, които се спрягат за фаворити за спечелването на тазгодишното му второ издание, са Фиорентина, Виляреал, Уест Хям.

Коефициентът на efbet виолетовите да стартират с победа и да надделеят над Ригас е 1,12 (и съответно 24,00 за това да загубят), докато ставката за успех в първия кръг от групите за "жълтата подводница" - срещу Лех Познан, е 1,26 (и съответно 11,00 за победа за поляците). Коефициентът пък "чуковете" да спечелят срещу ФКСБ е 1,24 (и съответно 13,00 да загубят).

Впечатление правят и други клубове, като несъмнено всеки един от тях има своите скрити (или не чак толкова скрити за други) надежди да спечелят трофея от Лигата на конференциите. Такива например са тимове като Партизан, Ница, АЗ Алкмаар, Славия Прага.

Ще има ли изненади на старта на груповата фаза в Лигата на конференциите

Коефициентът на efbet сръбският гранд да започне с победа над Словачко е 2,85 (домакините от Словакия са фаворити и ставката за техен успех е 2,50), докато за победа на Ница над Кьолн на старта е 2,60 (и съответно 2,80 за германския отбор). Ставката пък за успеха на АЗ Алкмаар над Днипро- 1 е 1,57 (и 5,80 да загуби), докато тази за успех на Славия Прага над Сивасспор е 2,10 (и 3,65 за победа на турския тим).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com