"Подводницата" изплува, "чуковете" удариха, "виолетките" увехнаха, а български "любимци" се срещат

1336
"Подводницата" изплува, "чуковете" удариха, "виолетките" увехнаха, а български "любимци" се срещат
Снимка: Getty Images

Измина първият кръг от груповата фаза на третия по сила европейски клубен турнир Лига на конференциите. Във второто му издание в историята предстои да разберем кой ще наследи трона на Рома, като има няколко отбора, които имат по-сериозни амбиции за това.

Фаворитите Виляреал, Уест Хям и Фиорентина се връщат в Лигата на конференциите

Един от тях е испанският Виляреал. "Жълтата подводница" потегли с победа в групите, като надделя със зрелищното 4:3 над Лех Познан. Коефициентът на efbet испанците да спечелят и втората си среща е 1,60, докато ставката за успех на техния съперник Апоел Беер Шева е 5,60. Пазарът за равенство е оценен на 4,20. Двата тима се изправят в четвъртък, 15-и септември, от 22:00 часа българско време.

Друг от фаворитите - лондонският Уест Хям, също започна подобаващо. "Чуковете" удариха ФКСБ с 3:1 и оглавиха групата, като сега им предстои сблъсък с поне на хартия най-слабия опонент в групите - Силкеборг. Коефициентът за нова победа за англичаните е 1,59, докато ставката за тяхно поражение е 5,60 (равенството е оценено на 4,30). Те също се изправят един срещу друг в четвъртък от 22:00 часа българско време.

Фиорентина също е поставян сред фаворитите, но далеч не защити това в първия си мач, след като не успя да победи Ригас и завърши наравно 1:1 с непретенциозния тим. Сега "виолетовите" се изправят срещу поне на хартия по-тежък опонент - Истанбул Башакшехир. Коефициентът за техен успех е 2,70, като точно на толкова е оценена и победа за турците. Ставката за равенство е 3,35.

Европейски сблъсък с малка българска следа в Лигата на конференциите

Любопитен ще бъде и сблъсъкът между два тима, които са се изправяли срещу български отбори през тази кампания. Жалгирис посреща у дома Базел в 19:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 3,75, докато победа за швейцарците е със ставка 2,05. Пазарът за равенство е оценен на 3,55.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com