Прогнозите: Надал се завръща и ще "схруска" балканец, "забравил" преди 5 години

1652
Прогнозите: Надал се завръща и ще "схруска" балканец, "забравил" преди 5 години
Снимка: Getty Images

Световният номер 3 Рафаел Надал има сериозни амбиции да триумфира с трофея на състезанието в Синсинати, част от ATP сериите "Мастърс 1000". Испанецът започва своето участие в най-ранните часове на 18-и август, четвъртък, което значи, че ще бъде в действие малко след полунощ българско време.

Надал се завръща след Уимбълдън: ще покори ли Синсинати?

Първият опонент за Надал ще бъде хърватинът Борна Чорич, който към момента заема 152-рата позиция в световната ранглиста. Припомняме, че това е първи двубой за Рафаел Надал от 8-и юли насам, когато не можа да изиграе своя двубой срещу Ник Кирьос на Уимбълдън. Испанецът най-сетне е възстановен и готов за игра.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Надал е 1,16, докато победа за неговия опонент е със ставка 6,40. Анализатори, букмейкъри и специалисти се обединиха около мнението, че е изключително трудно Рафа да не се завърне на корта с победа.

А срещу този съперник Надал има четири двубоя, но не и положителна статистика. Двамата са си разделили по два успеха. Първо Чорич печели в Базел (2014 година), след това Надал триумфира на US Open (2015 година), отново Чорич, забележете, в Синсинати (2016 година), а последният им директен мач е отпреди 5 години, тъй като през август месец 2017 година Надал печели в Монреал.

Всеки от въпросните мачове е решен в две части, като изключение прави сблъсъка на US Open, където Чорич дори печели сет, но впоследствие се оказва единственият му в двубоя.

Кой ще надделее измежду Рафаел Надал и Борна Чорич?

Коефициентът на efbet и в този случай Борна Чорич да спечели сет е 2,60, а това да се окаже единственият му в мача - 4,10. Съответно ставката за това Рафаел Надал да спечели сет е 1,05, а за това да спечели точно един сет и съответно да загуби е 9,40.Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

РАФАЕЛ НАДАЛ СЕ ЗАВЪРНА НА КОРТА С МАРАТОНСКИ МАЧ - КАКВО СЕ СЛУЧИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com