"Проскубани" от загуби и контузии "петли" търсят изгубения си блясък на световен шампион

1815
"Проскубани" от загуби и контузии "петли" търсят изгубения си блясък на световен шампион
Снимка: Getty Images

Наближава дългоочакваното Световно първенство по футбол, което през тази година ще се проведе в Катар. Актуален световен първенец е Франция, но към момента изглежда сякаш "петлите" са далеч от най-добрата си форма. Към това трябва да прибавим, че Дидие Дешан влиза в тази пауза за срещите за националните отбори с двуцифрен брой контузени звездни имена.

Франция търси първа победа в групата си в Лигата на нациите

А в групата на Лигата на нациите ситуацията е безнадеждна за Франция. Отборът е последен в групата с две точки и без шанс за първото място, на което е Дания с девет. Втора е Хърватия със седем и трета е Австрия. Ако "петлите" останат последни, то ще изпаднат към по-ниска лига догодина - Б. Трябва да се отбележи, че те все още нямат победа в групата през тази година.

Коефициентът на efbet Франция да запише първи успех в тазгодишното издание на групите в Лигата на нациите е 1,40, докато за победа в полза на съперника ѝ Австрия е 8,00. Пазарът за равенство е оценен на 5,00. Двата тима се изправят един срещу друг в четвъртък, 22-ри септември, от 21:45 часа българско време във Франция.

Двата отбора вече играха един срещу друг в групата, като тогава никой не излезе победител - равенство 1:1. Предишните им две срещи пък бяха от квалификациите за Световното първенство през 2010 година. Тогава отново бяха в една група и си размениха по един успех с 3:1 у дома. Така във всеки от последните им три сблъсъка се стига неизменно до гол/гол.

Ще си спретнат ли Франция и Австрия голово зрелище в Лигата на нациите?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 3,5 попадения е 2,90, докато за под 2,5 гола е 2,15. Съответно ставката пък за това и Франция, и Австрия да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,81.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com