ПСЖ и Меси летят, но идва най-сериозно изпитание в Шампионска лига

2158
ПСЖ и Меси летят, но идва най-сериозно изпитание в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

Френският шампион ПСЖ определено дава повече поводи за надежди на своите привърженици през този сезон, отколкото в сравнение с миналия. Освен че парижани нижат победа след победа на местната сцена и в Шампионска лига, Лионел Меси най-сетне започва да блести все по-ярко и по-ярко с фланелката на френския шампион.

ПСЖ в спор за първото място в Шампионска лига

Сега обаче за него предстои много сериозен тест. ПСЖ гостува на Бенфика - единственият друг отбор в групата, който има две победи след две срещи до момета. Португалците определено засенчват Ювентус до момента и се откъснаха с две победи от два мача, оставяйки "старата госпожа" на дъното с Макаби Хайфа - и двата тима без точка.

Коефициентът на efbet за това Бенфика да продължи да впечатлява и да шокира и победи и ПСЖ е 4,20, докато ставката за успех на сметката на Лионел Меси и компания е 1,75. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,30. Двубоят между двата тима ще се състои в Португалия в сряда, 5-и октомври, от 22:00 часа българско време.

За последно двата отбора се срещнаха в официален сблъсък през 2013 година. Тогава те отново попаднаха в една група в Шампионска лига и изиграха две срещи един срещу друг в рамките на два месеца. Първата от тях бе спечелена с класическото 3:0 от парижани, но втората завърши при успех с 2:1 за португалците, като така и в двата мача паднаха над 2,5 попадения.

Ще си спретнат ли ПСЖ и Бенфика голово зрелище в Шампионска лига?

Коефициентът на efbet за това отново да се случи и в този им дуел да има над 2,5 попадения е 1,53, докато за под 2,5 гола в мача е 2,65. Съответно ставката за това и Бенфика, и ПСЖ да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,57, докато за няма гол/гол е 2,55.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com