Първият срещу втория в Серия А: Богинята слиза, за да спре нечовешка серия

3626
Първият срещу втория в Серия А: Богинята слиза, за да спре нечовешка серия
Снимка: Getty Images

Кръг номер 13 в италианската Серия А ще ни зарадва с три големи дербита: Рома - Лацио, Юве - Интер, както и първото, което ще се състои - Аталанта - Наполи. Изненадващо или не, но това са и първите два тима в класирането. Неаполитанците са с 32 точки от възможни максимално 36 и имат преднина от пет пункта пред "богинята". Те все още нямат поражение, а до скоро впечатляващата серия важеше за всички турнири, но впоследствие бе допуснато поражение от Ливърпул в Шампионска лига.

Аталанта в опит да нанесе първа загуба на Наполи в Серия А

Коефициентът на efbet за това невероятните резултати на Наполи да продължат и лидерът да увеличи преднината си в класирането е 2,10, докато ставката за успех в полза на домакините от Бергамо е 3,50. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,80. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 5-и ноември, от 19:00 часа българско време.

В последните им пет директни двубоя във всички турнири Аталанта има преимущество - спечелил е три от мачовете и е загубил само веднъж (това обаче се случи при последната им среща). Прави впечатление, че в четири поредни сблъсъка двата тима неизменно успяват да си вкарат (г/г). Във въпросните четири мача са реализирани цели 19 попадения, което прави средно по почти пет гола на двубой.

Ще си спретнат ли отново Аталанта и Наполи голово шоу в Серия А?

Коефициентът на efbet за това в пореден път двата тима да си отбележат над 4,5 попадения в срещата е 5,20, докато за под 2,5 гола в мача е 2,20. Съответно ставката за това и Аталанта, и Наполи да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,65, докато за няма гол/гол е 2,35.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com