Реал в перфектна серия излиза срещу слабак, който го шокира преди година

2321
Реал в перфектна серия излиза срещу слабак, който го шокира преди година
Снимка: Getty Images

Испанският гранд Реал Мадрид е твърдо решен да си върне титлата от Ла Лига и уверено върви към постигането на тази цел, като има осем точки преднина пред втория в класирането Севиля, който е и с мач по-малко. "Кралския клуб" се намира в серия десет поредни победи във всички турнири (и седем в шампионата).

Ще избегне ли Реал кошмарната си издънка от миналия сезон?

В 18-ия кръг от първенството те приемат на "Сантяго Бернабеу" много удобен опонент - Кадис, който се бори за оцеляването си и е в зоната на изпадащите. Все пак "кралете" трябва да имат едно на ум, тъй като през миналата кампания загубиха домакинството си в Ла Лига срещу този съперник с 0:1. Коефициентът на efbet за нова сензация и успех на госта Кадис е 13,50, докато за победа в полза на Реал е 1,24 (равенството е оценено на 7,50).

Преди двата сблъсъка между тези съперници от миналата кампания, те имаха две поредни срещи, които завършваха при резултат 3:1 в полза на "белия балет" (единият бе за Купата на Краля). Коефициентът за точен резултат 3:1 в полза на футболистите на Карло Анчелоти и в този мач е 10,00.

Напоследък Реал не блести с голове - вкарва един или два и това е достатъчно. Отборът се намира в серия от четири мача във всички турнири, в които не допуска попадение във вратата си. Ставката и този път головете да са под 2,5 е 2,90, докато за над 3,5 попадения е 2,25. Съответно за това и двата тима да отбележат е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,85.

Откъде ще валят головете на Реал Мадрид - Кадис?

Голмайсторът на отбора и на първенството Карим Бензема ще е под въпрос за мача, като ще се реши в последния момент дали да се рискува с пускането му. На терена обаче ще бъде вторият в подреждането при реализаторите в Ла Лига - Винисиус Жуниор. Коефициентът на efbet той да вкара първия гол в срещата е 4,80, докато за негово попадение по всяко време от мача е 1,95.

В началото на месеца пък за Кадис с хеттрик и две асистенции в мач за Купата на Краля се отчете опитният бивш нападател на Севиля, Манчестър Сити и Валенсия - Алваро Негредо. Той не е твърд титуляр, но всеки път се появява поне като резерва. Коефициентът на efbet да вкара във вратата на Реал по всяко време от мача е 4,70.

ПРОВАЛИ ЛИ СЕ РЕАЛ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com