Шампионът гостува на Краля: Атлети - Реал си дават свиреп градски сблъсък

4434
Шампионът гостува на Краля: Атлети - Реал си дават свиреп градски сблъсък
Снимка: Getty Images/Guliver

Най-титулуваният испански клуб Реал Мадрид влезе в отлична серия от шест поредни победи в най-правилния момент и се откъсва на върха в Ла Лига, но предстои тежък сблъсък на "Сантяго Бернабеу" срещу градския съперник и настоящ шампион Атлетико (Мадрид). Той ще се осъществи в неделя (12 декември) от 22:00 часа българско време.

"Дюшекчиите" имат само три победи в последните си седем двубоя и са четвърти с 29 точки - точно десет по-малко от лидера Реал, който обаче е и с мач повече. Атлети обаче няма успех в десет поредни официални срещи срещу "белия балет" във всички турнири. Коефициентът на efbet този път това да се промени и гостите да спечелят е 3,70, докато за седма поредна победа в Ла Лига в полза на Реал е 2,09 (равенството е оценено на 3,65).

Реал - Атлетико е белязан от малко голове

Двата тима не си отбелязват много попадения помежду си, като при нито една от най-скорошните им пет срещи няма случай, в който да си вкарат повече от два гола. При два от пътите дори завършват при нулево равенство. Ставката за това и този път да няма нито един гол - точен резултат 0:0, е 11,00. Коефициентът за под 2,5 гола пък е 1,90, докато за над 2,5 попадения е 2,00.

Градските съперници имат сериозна вражда от дълги години, а в последно време с възхода на Диего Симеоне и компания напрежението между двата отбора е още по-сериозно. Това често води до много изнервени моменти в срещите им, което пък от своя страна носи картони. За последните три срещи в шампионата са раздадени общо петнадесет такива, което прави средно по пет на двубой. Коефициентът на efbet за под 4,5 картона е 2,35, докато за над 5,5 е 2,30.

Ъгловите удари - ключът към успеха?

В два поредни двубоя показателят при броя изпълнени ъглови удари не стига двуцифрено число, а общият брой е 16, което прави средно по 8 на среща. Коефициентът на efbet за под 8,5 корнера и в този сблъсък е 2,05, докато за това да се наруши най-скорошната тенденция и показателят да стигне двуцифрено число - над 9,5 ъглови удара, ставката е 2,25.

ПОСТИГНА ЛИ РЕАЛ УСПЕХ НАД ШАМПИОНА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com