Щастлив Челси среща прокълнати "вълци" пред портата на топ 4 във Висшата лига

1185
Щастлив Челси среща прокълнати "вълци" пред портата на топ 4 във Висшата лига
Снимка: Getty Images

Само преди дни английският гранд Челси постигна много важна победа в Шампионска лига, а сега ще се надява да стори същото и във Висшата лига. Трите точки в Европа бяха животоспасяващи, но са не по-малко важни и в местното първенство, тъй като в момента "сините" са на прага на топ 4 с 13 точки от седем двубоя.

Челси е на прага на топ 4 във Висшата лига - една победа разстояние?

В този десети кръг от първенството обаче се срещат два тима от топ 4 в директен дуел - Брайтън (четвърти с 14 точки от седем мача) и Тотнъм (трети със 17 точки от осем мача), като това е великолепна възможност за "сините" от Лондон да влязат в зона "Шампионска лига". Това обаче минава през задължителен успех в техния двубой.

Коефициентът на efbet това да се случи и Челси да победи Уулвърхемптън е 1,43, докато ставката за успех на сметката на "вълците" е 8,40. Пазарът за равенство пък е оценен на 5,00. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 8-и октомври, от 17:00 часа българско време.

Любопитно е да се отбележи обаче, че всъщност "сините" са в серия от четири поредни двубоя във всички турнири, в които не могат да победят Уулвс (една загуба и след това три поредни равенства). В само два от въпросните пет дуела се е стигало до над 2,5 попадения. Толкова са и случаите, в които е имало гол/гол.

Ще си спретнат ли Челси и Уулвс голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 2,5 попадения в мача е 1,87, докато за под 2,5 гола е 2,00. Съответно ставката за това и Челси, и Уулвърхемптън да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,20, докато за няма гол/гол е 1,73.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com