Сити няма да "пали свещи": бие и (почти) си гарантира върха във Висшата лига

821
Сити няма да "пали свещи": бие и (почти) си гарантира върха във Висшата лига
Снимка: GettyImages

Със сигурност няма да е пресилено да кажем, че в момента Манчестър Сити е един от най-добрите отбори в света (а според мнозина - и най-добрият). Въпреки това "гражданите" все още не са лидер в английската Висша лига. Шампионите изостават с една точка от Арсенал, който има 21 пункта. След този кръг обаче тази картина сякаш ще бъде променена.

Манчестър Сити посяга към върха във Висшата лига

Футболистите на Пеп Гуардиола са в чудовищна форма и малцина вярват, че могат да загубят точки в предстоящото домакинство срещу Саутхемптън от десетия кръг. Не така стоят нещата обаче за временния лидер Арсенал. "Артилеристите" имат тежък дуел с Ливърпул, който гони всяка точка на всяка цена и не може да си позволи да губи още такива.

Коефициентът на efbet за това Сити да си свърши работата и да спечели в очакване на грешна стъпка на Арсенал е 1,14, докато ставката за шокиращо поражение на "гражданите" е 22,00. Пазарът за равенство е оценен на 11,00. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 8-и октомври, от 17:00 часа българско време.

Изненадващо или не, но всъщност "светците" успяват да спрат Манчестър Сити в два от последните им пет сблъсъка във всички турнири. И двата пъти става въпрос за равенство. Във въпросния период от мачове обаче личат и такива, завършили с разгромна преднина за Сити - 5:2 и 4:1.

Ще има ли нов "дъжд от голове" в мач на Манчестър Сити?

Коефициентът на efbet отново да има над 4,5 попадения в мач на Сити е 2,70, докато за под 2,5 гола в срещата е 3,75. Съответно ставката за това и Манчестър Сити, и Саутхемптън да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,79.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com