Скок към 14-ата за Реал или втори пореден финал за Сити и Пеп? Шампионска лига е загадка

3808
Скок към 14-ата за Реал или втори пореден финал за Сити и Пеп? Шампионска лига е загадка
Снимка: Getty Images

13-кратният европейски клубен шампион Реал Мадрид ще има нужда от своята магия в Шампионска лига, за да преодолее изключително класния отбор на Манчестър Сити. "Кралския клуб" официално грабна 35-ия си трофей в Ла Лига, а "гражданите" са устремени към втора поредна титла в английската Висша лига, но в най-престижния европейски клубен турнир нищо не е решено след първия сблъсък.

Реал Мадрид - Манчестър Сити: епизод две от зрелището в Шампионска лига

В Англия Пеп Гуардиола и компания изиграха много силен мач, но стигнаха до успех само с един гол разлика - зрелищното 4:3. А сега за тях предстои трудно гостуване на митичния "Сантяго Бернабеу". Реваншът, който ще определи втория финалист в тазгодишното издание на състезанието, ще се проведе в сряда, 4-ти май, от 22:00 часа българско време.

Коефициентът на efbet мачът да бъде спечелен в редовното време от домакините от Испания е 3,30, докато ставката за нов успех в полза на английския първенец е 2,10. Съответно равенството между двата тима е оценено на 3,90.

Сити се намира в серия от три поредни успеха срещу този съперник в Шампионска лига. Два от тях са дошли при точен резултат 2:1 в полза на "гражданите", докато последният е въпросното зрелище отпреди седмица и падналите седем попадения на "Етихад Стейдиъм". Прави впечатление, че във всеки от мачовете Реал всъщност се разписва, но неизменно губи.

Коефициентът за това трети от последните четири сблъсъка между тези опоненти да завърши при точен резултат 2:1 за манчестърци е 9,00, а съответно за това отново да има над 5,5 попадения е 7,20 (за под 2,5 гола е 2,60). Ставката пък за четвърти пореден сблъсък между тях и двата тима да си отбележат е 1,50, а за няма гол/гол е 2,70.

Както е известно, от този сезон головете на чужд терен нямат тежест в Шампионска лига, което е предпоставка за повече мачове с продължения и дузпи. Коефициентът именно след продължения Реал да успее да се класира е 24,00, докато за това да го стори след дузпи е 26,00. Съответно ставката за това Сити да се класира за финала след продължения е 17,00, а да го стори след дузпи е 26,00.

Ще изстрелят ли Бензема и Винисиус своя Реал към финала на Шампионска лига?

Разбира се, за да има по-големи шансове срещу силния състав на Гуардиола, Карло Анчелоти ще разчита много на своя нападател Карим Бензема, както и на партньора му в нападението на "белите" Винисиус Жуниор - и двамата не пропуснаха да се разпишат в първата среща. Коефициентът на efbet Бензема да открие резултата срещу Сити е 5,40, докато за негов гол по всяко време от двубоя е 2,15. Съответно ставката Винисиус да вкара първия гол в мача е 8,80, а за попадение на бразилеца по всяко време от сблъсъка е 3,30.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ОЩЕ: Реал Мадрид сътвори фамозен обрат ще спори с Ливърпул на финала в Шампионска лига

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com