След 10 дни без футбол и 2 отменени мача: лидерът във Висшата лига преди старта на кръга в акция

3334
След 10 дни без футбол и 2 отменени мача: лидерът във Висшата лига преди старта на кръга в акция
Снимка: GettyImages

Преди старта на осмия кръг в английската Висша лига - според мнозина най-силното европейско клубно първенство, лидерът според мнозина е изненадващ, тъй като не се нарича нито Манчестър Сити, нито Ливърпул, нито Челси. Става въпрос за Арсенал, който записа пет успеха и едно поражение от началото на кампанията.

Арсенал ще опита да е лидер във Висшата лига и след този кръг

Така преди кръга "артилеристите" се бяха настанили на върха, но само на точка от тях са актуалният шампион Манчестър Сити, както и намерилият място в последния момент в топ 4 през миналия сезон тим на Тотнъм - големият градски съперник на "топчиите", който болезнено го изхвърли от Шампионска лига за тази кампания. В този смисъл Арсенал е задължен да спечели гостуването си на Брентфорд от осмия кръг.

Коефициентът на efbet за успех в полза на "артилеристите", които видяха два свои мача отменени и излизат на терена за първи път от десет дни насам, е 1,83, докато ставката за победа за "пчеличките" е 4,40. Пазарът за равенство е оценен на 4,00. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 18-и септември, от 14:00 часа българско време.

Любопитен факт е, че Брентфорд е един от английските съперници, с които Арсенал най-често си организира приятелски срещи. Така от последните им пет двубоя цели три са контроли. Ако вземем предвид и петте срещи, "пчеличките" имат предимство (три спечелени мача - един от които е официален) срещу "артилеристите" (два спечелени мача - единият от които е официален). В тези срещи са отбелязани общо 17 попадения, което прави средно по над 3 на двубой.

Ще си спретнат ли Арсенал и Брентфорд голово зрелище във Висшата лига?

Коефициентът на efbet за над 3,5 попадения в този им сблъсък е 2,80, докато за под 2,5 гола в мача е 2,20. Съответно ставката за това и Брентфорд, и Арсенал да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,71, докато за няма гол/гол е 2,25.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com