След издънката: Левски влиза в тежко дерби в опит да бие и измести от топ 4 Локо Пд

3629
След издънката: Левски влиза в тежко дерби в опит да бие и измести от топ 4 Локо Пд
Снимка: Levski.bg

Левски бе в сериозен подем, но в последните два кръга от българската efbet Лига не съумява да победи срещу два софийски тима - загуба от Славия и равен със Септември. Така успехът в 15-ия кръг е повече от задължителен за "сините", които заемат петото място с 25 точки. Те се изправят срещу четвъртия Локомотив Пловдив, който е с точка преднина, но и мач повече. При успех за софианци двата тима ще разменят позициите си.

Левски - Локомотив Пловдив: дербито на кръга в efbet Лига

Коефициентът на efbet за това Станимир Стоилов и неговите футболисти да се върнат на победния път е 1,57, докато ставката за успех на сметката на Локомотив Пловдив е 6,80. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,15. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 22-ри октомври, от 19:45 часа на стадион "Георги Аспарухов".

В последните четири официални двубои във всички турнири между тези опоненти Левски стига до успеха в два от случаите, веднъж това щастие се отдава на пловдивчани, а един път са завършили наравно. Те са в серия от два поредни двубоя, в които неизменно има над 2,5 попадения и се стига до гол/гол. Преди тях обаче имаше два последователни мача, които завършваха при резултат 1:0 за домакина.

Ще си спретнат ли Левски и Локо Пд голово шоу в efbet Лига?

Коефициентът на efbet за това в трети пореден сблъсък между тях да има над 2,5 попадения е 2,20, докато за под 2,5 гола в мача е 1,75. Съответно ставката за това и Левски, и Локомотив Пловдив да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,35, докато за няма гол/гол е 1,66.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com