След изумителния край във Висшата лига: Тотнъм започва сезона вдъхновен и мечтаещ с Конте

1714
След изумителния край във Висшата лига: Тотнъм започва сезона вдъхновен и мечтаещ с Конте
Снимка: Getty Images

Дългоочакваният момент е тук! Дава се стартът на сезона в според мнозина най-силното европейско клубно първенство - английската Висша лига. Както е известно, това се случва на толкова нетрадиционно ранен момент от годината, тъй като за първи път в историята световно първенство по футбол ще се проведе през зимата - става въпрос за Мондиала в Катар.

Ще продължи ли израстването на Тотнъм при Антонио Конте?

Ще бъде любопитно как ще изглеждат тимовете от английския елит, а голям интерес поражда и Тотнъм на Антонио Конте. "Шпорите" завършиха магично миналия сезон и някак влязоха в топ 4, а израстването под ръководството на италианския специалист е неоспоримо. Стартът на кампанията за тях е срещу Саутхемптън.

Коефициентът на efbet за успех в полза столичния гранд е 1,38, докато победа за "светците" е със ставка 8,60. Пазарът за равенство пък е оценен на 5,60. Двубоят между двата тима ще се осъществи в събота, 6-и август, от 17:00 часа българско време на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".

Любопитен факт е, че Тотнъм е в серия от два поредни двубоя без успех над този опонент. В единия случай губи, ав другия завършва наравно. Двата отбора обожават да си вкарват, като са в серия от шест поредни срещи, в които неизменно има попадения. А в тях са паднали общо цели... 24 гола - средно по 4 на мач (една от срещите видя цели 7 попадения).

Тотнъм и Саутхемптън се скъсват да си вкарват - така ли ще бъде и на старта във Висшата лига?

Коефициентът на efbet за това в този случай попаденията между тях да са над 4,5 е 4,50, докато за под 2,5 гола в мача е 2,35. Съответно ставката за това и Тотнъм, и Саутхемптън да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,95, докато за няма гол/гол е 1,90.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com