След разочароващия старт: Левандовски и Барселона с много тежко гостуване в Ла Лига

5530
След разочароващия старт: Левандовски и Барселона с много тежко гостуване в Ла Лига
Снимка: Getty Images

Очакванията към Барселона през този сезон определено са високи. От една страна заради вярването, че именно Шави е правилният човек и нетърпението да се види още прогрес, а от друга - заради новите попълнения, сред които няма как да не отличим дългогодишния нападател на Байерн Мюнхен - Роберт Левандовски.

Левандовски с шанс номер 2 за гол в Барселона

Дебютът на полския атакуващ футболист в испанския футбол обаче не бе особено успешен, още повече, че неговият тим не успя дори да се разпише срещу непретенциозния състав на Райо Валекано (0:0). Разбира се, има предостатъчно време и за Левандовски, и за Барселона да блеснат.

Сега обаче предстои тежко гостуване. Коефициентът на efbet за успех на Барселона над Реал Сосиедад е 2,15, докато ставката за победа в полза на домакините е 3,55. Пазарът за равенство е оценен на 3,70. Двубоят между двата тима ще се състои в неделя, 21-ви август, от 23:00 часа българско време.

Въпреки несъмнения подем за Реал Сосиедад в последните години, всъщност Барселона е в серия от пет поредни победи в шампионата над него. Прави впечатление обаче, че в три от тях Реал Сосиедад успява да вкара поне един гол, а в останалите два случая, в които не го прави, губи само с 0:1. Трябва да отличим и онова 6:1 в полза на Барселона като гост над този съперник през 2021 година - март месец.

Ще си спретнат ли Барселона и Реал Сосиедад голово зрелище в Ла Лига?

Коефициентът на efbet и в този случай да се стигне до спектакъл и над 4,5 попадения е 5,60, докато за под 2,5 гола е 2,10. Съответно ставката за това и Реал Сосиедад, и Барселона да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,69, докато за няма гол/гол е 2,30.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

РОЖДЕНИКЪТ ЛЕВАНДОВСКИ И БЛЕСТЯЩ ФАТИ ПОВЕДОХА БАРСЕЛОНА - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com