След зрелищното дерби: Интер и Милан подновяват индиректната битка в Серия А

2717
След зрелищното дерби: Интер и Милан подновяват индиректната битка в Серия А
Снимка: Getty Images

Миланските грандове и кръвни съперници Интер и Милан продължават по дългия път на новия сезон в италианската Серия А, надявайки се в края той да води до титлата. В предишния кръг от първенството те бяха и директни съперници, като тогава "росонерите" нанесоха звучен удар по съперника си, излизайки победители от головата вихрушка с 3:2.

Интер ще се връща на победния път в Серия А

Така вече Милан е трети с 11 точки - две по-малко от лидера Аталанта, докато Интер заема осмата позиция с 9 пункта, колкото има и седмият Ювентус. В събота, 10-и септември, от 19:00 часа Интер ще опита да прибави нови точки към актива си при домакинството на Торино. Коефициентът на efbet това да се случи е 1,48, докато ставката за успех на Торино е 7,00. Пазарът за равенство е оценен на 5,00.

Два часа и 45 минути след началото на този дуел пък ще започне и изпитанието за Милан - гостуване на Сампдория. Коефициентът "росонерите" да запишат важен успех и да притиснат лидера Аталанта е 1,55. Ставката пък за победа на Сампдория е 6,20 (съответно равенството е оценео на 4,60).

В последните пет мача между Интер и Торино се стига до гол/гол в четири от случаите. Въпреки това резултатността в последните им два двубоя е незадоволителна - общо три попадения. Любопитен факт е, че всъщност последните два двубоя между Сампдория и Милан са видяли дори още по-малко голове. И двете срещи завършват при минимални победи с по 1:0 за Милан.

Ще се стигне ли до голово зрелище между Милан и Сампдория?

Коефициентът на efbet и в този сблъсък между Сампдория и Милан да има под 2,5 попадения е 1,77 (и съответно 1,67 за това да имад под 2,5 гола и на Интер - Торино), докато за над 3,5 гола е 2,90 (и съответно 2,65 това да се случи на Интер - Торино).

Ставката пък за пореден път "нерадзурите" и Торино да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,89, докато за няма гол/гол в мача им е 2,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com