"Старата госпожа" си припомня славата, "богинята" се моли за топ 4

3217
"Старата госпожа" си припомня славата, "богинята" се моли за топ 4
Снимка: GettyImages

Ювентус все още е на трето място със само една точка по-малко от втория Милан, като съвсем скоро може отново да се окаже основният претендент за титлата в Серия А - нещо, което бе непонятно за "бианконерите" в последните години. Срещу тях обаче е Аталанта в дербито на кръга. "Богинята" се връща към добрите си резултатите и с успех може да влезе в топ 4. А той е много вероятен, предвид наложено засега неокончателно наказание, което ако бъде потвърдено, бианконерите ще загубят 15 точки от актива си!

Ювентус и Аталанта е дербито на кръга в Серия А

Коефициентът на efbet за победа в полза на домакините от Торино е 2,20, докато ставката за успех на сметката на гостите от Бергамо е 3,55. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,55. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 22-ри януари, от 21:45 часа българско време на "Ювентус Арена".

В последните пет официални двубоя между тези съперници Аталанта има преимущество - печелейки две от срещите, докато губи само една и три пъти завършва наравно. Ако гледаме само двубоите в шампионата - Юве няма победа в този период. Любопитното е, че точно този дуел не вижда много попадения - за последните им пет официални мача един срещу друг само веднъж е имало над 2,5 попадения. За сметка на това - случаите на гол/гол са три.

Ще си спретнат ли Ювентус и Аталанта голово шоу?

Коефициентът на efbet за това и този път да има под 2,5 попадения в срещата е 1,86, докато за над 2,5 гола в мача е 2,05. Съответно ставката за това и Ювентус, и Аталанта да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,85, докато за няма гол/гол е 2,05.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com